Este pentru prima data cand multimilionara viziteaza Romania, insa Paris nu a venit pentru relaxare sau shopping! Celebra blonda a venit sa sustina un spectacol intr-un club din Bucuresti, unde va intretine atmosfera petrecerii, mixand muzica pentru participantii la eveniment.

 

Se pare ca Paris si-a descoperit de cativa ani un nou hobby, pe care putini il stiu! Blonda este cunoscuta pentru stilul de viata extravagant, fiind protagonista multor petreceri opulente si cheltuind sume exorbitante de bani pe haine si accesorii. In aceasta seara totusi, Paris va fi gazda unei petreceri bucuresteane, in calitate de DJ. Mostenitoarea imperiului Hilton va mixa muzica in clubul Nuba, unde admiratorii ei o vor putea vedea live si tot live ii vor putea asculta si muzica.

 

 

 

Seara de joi a fost seara inceputurilor pentru Paris Hilton, care a ajuns pentru prima data in Romania, si care, de asemenea, a sustinut primul show live din Romania, in postura de DJ. „Sunt foarte entuziasmata, este pentru prima data cand sunt in Romania. O sa fie o seara distractiva”, a declarat Paris, la sosirea pe aeroportul Otopeni. Organizatorii evenimentului i-au pus acesteia la dispozitie cel mai scump apartament de la Hotelul Hilton din Bucuresti.

 

 

 

Desi Paris ne obisnuise cu adoptarea unui stil vestimentar luxos, vedeta a optat in aceasta zi pentru o tinuta lejera, pentru a se simti confortabil in timpul zborului. Insotita de bodyguarzi, celebra blonda a fost extrem de zambitoare si prietenoasa cu camerele de fotografiat.

 

 

 

 

Vedeta a ales cariera de DJ in urma cu 5 ani, sustinand in timpul verii show-uri saptamanale in Ibiza, locatie special aleasa de magnati, pentru petreceri opulente si distractie pe masura.

 

 

 

In restul timpului, Paris mixeaza in locatii exclusiviste din Las Vegas, Romania fiind probabil o experienta cu totul noua pentru aceasta. Miliardara a stat in Romania 24 de ore, parasind tara imediat dupa ce zorii zilei au anuntat ca petrecerea din Nuba s-a incheiat.

click.ro