Sub umbrela Orange Love,  clientii au acum posibilitatea sa beneficieze de Internet, televiziune si mobil pe o singura factura, iar prin combinarea serviciilor sa economiseasca.

 

Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova: „Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul din liderii mondiali in domeniul TELCO. Prin lansarea serviciilor convergente, ne aliniem strategiei Grupului,  care si-a propus sa-si consolideze pozitia de lider in Europa, oferind clientilor mai mult decat servicii mobile.  Primul pas l-am facut la Chisinau, Ialoveni, Balti si Cahul,  astfel serviciile fixe Internet si TV Acasa sunt disponibile pentru pana la 1 milion din locuitorii tarii. Vom continua sa investim cu prioritate in dezvoltarea si extinderea acestora, pentru ca experientele Orange sa poata fi traite de toti locuitorii tarii.” 

 

Pentru ca Orange ofera solutii complete de comunicare si distractie, acum clientii din regiunile mentionate mai sus, pot opta si pentru Internet fix Acasa cu viteze de pana la 300 Mbps.

 

 

 

La fel, Orange pune la dispozitia clientilor sai cea mai tare oferta TV Acasa, cu o grila larga de programe cu pana la 171 de canale TV, inclusiv o lista ampla de canale HD. Astfel, clientii vor avea parte de cel mai variat continut - evenimente sportive, desene animate, muzica, filme si seriale de top – toate urmarite pe ecranul de acasa.  In plus, doar la Orange cel de-al doilea TV Acasa este conectat gratuit. Mai multe detalii, inclusiv si comanda de servicii fixe poate fi efectuata prin apel la numarul 797 sau 022 97 77 97.  

 

Mai mult. Acum clientii au posibilitatea sa economiseasca, combinand serviciile intre ele, pe o singura factura. Beneficiile sunt pe masura: reducere pe viata la abonamentele fixe pentru cei care au un numar mobil Orange, plus 1GB bonus Internet pe numerele mobile,  conectare gratuita si echipamentele TV Box HD si modem Wi-Fi gratuit. Detalii afla AICI.

Clientii companiei se vor bucura in continuare de calitate in deservire, mai mult confort si timp liber. Si asta pentru ca ei vor avea un singur furnizor pentru toate serviciile de comunicare. Ei vor putea solicita asistenta tehnica la un singur serviciu clienti (777) si vor primi o singura factura pentru toate serviciile fixe si mobile. Cei care isi doresc sa cunoasca mai multe informatii sunt invitati sa acceseze www.orange.md/love

 


Despre Orange Moldova


Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali in servicii de telecomunicatii, cu sediul in Paris, Franta. In Moldova, compania si-a demarat activitatea in octombrie 1998, cu marca comerciala VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Compania este cel mai mare operator de servicii voce si Internet mobil din Moldova, iar recent si-a extins portofoliul oferind Internet si TV Acasa. Actualmente peste 2,6 milioane de clienti sunt conectati la reteaua companiei, in care activeaza o echipa de peste 1000 de angajati. Orange detine cea mai extinsa si avansata retea 3G+ si 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul intregii tari prin intermediul retelei de peste 3600 puncte de vanzari. Recunoscut drept un lider in inovatii, Orange detine 2 premiere mondiale: HD Voice si HD Voice International. In 2015, brandul Orange a evoluat pentru a raspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar si promisiunii pe care a facut-o clientilor: de a fi intotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esential in viata lor. 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte