Pentru cateva ore, emisiunea O Seara Perfecta si-a mutat canapeaua si invitatii intr-un local select. Gazda evenimentului Anisoara Loghin a fost o prezenta distinsa, stralucind la propriu. Deliciile culinare si bauturile delicate de la petrecere au incantat papilele gustative, iar magia a plutit in aer toata seara.

 

 

Pavel si Cleopatra Stratan sunt campionii care  ne duc faima si ne fac mandri la noi, dar si peste hotare: "La multi ani - O Seara Perfecta, La multi ani - PRO TV, ma bucur ca am participat la mai multe emisiuni si sa dureze cat mai mult.", a spus adolescenta. 

 

 

Artiom Sefcenco este mereu un zambet. Exceptie nu a facut nici de aceasta data, ba mai mult a venit insotit de doi prieteni pufosi, iar impreuna au respectat cu strictete dress-code-ul serii.

 

 

Campiona K1 Nadejda Cantir, campiona armrestling Mihaela Lazar si campioana la power lifting Cristina Costov au fost si ele pe canapeau serilor perfecte, de aceasta data insa foarte elegante.

 

 


Este si ea campioana, una dintre cele mai emotionante melodii din repertoriul Elenei Javelea a adunat 2 milioane de vizualizari pe retelele de socializare. 

 

 

 

Eleganta si atmosfera perfecta a fost amplificata de prezentari de rochii de seara, dar si lenjerie intima, care a intors multe priviri, mai ales ale barbatilor! Totusi sa nu uitam ca e decembrie in calendar, iar pentru a ne incalzi nitel am admirat si niste blanite. 

 

 

 

 

 

 

Iata cat de frumos a fost marcat cel de-al 6-lea an de seri perfecte. 

 Perfecte