Perfect White Party a fost petrecerea racoroasa pe care ne-am propus sa o organizam in mijlocul lunii iulie, un motiv numai bun sa discutam despre vacante si planuri de viitor, sa ascultam muzica si sa ne distram. Invitatii evenimentului si-au ales cele mai frumoase tinute albe din garderoba, iar efectul a fost WOW, terasa piscinei President fiind impanzita de outfituri imaculate.

 

 

Ne-am distrat de minune alaturi de oameni frumosi si veseli. Bucatele delicioase ne-au incantat papilele gustative, iar spumantul parfumat ne-a delectat cu aromele sale delicate. Muzica de calitate in interpretarea lui Aurel Chirtoaca si Acoustic Band i-au facut pe invitati sa se miste in ritmuri latino si rock and roll. Pe langa asta am avut momente artistice de la tanarul viorist Iurie Sula, talentata Elena Javelea si ambitiosul Mark Stam. 

 


 

 

Femeile au privit cu admiratie, insa cu adevarat fericiti au fost barbatii prezenti, atunci cand mai multe modele frumoase si sexy au defilat in costume de baie, pe langa piscina. Un alt moment spectaculos de la eveniment a fost coregrafia dansatorilor de la Black&White, care au demonstrat un numar de dans in stilul Vogue. 

 


    

 

Fotografii realizate de Kreyon

Perfecte