PRO TV face o mutare interesanta in aceasta toamna si profita de notorietatea emisiunii “Dansez pentru tine”, lansand un nou format de televiziune cu aceeasi rezonanta: “Falsez pentru tine”.  

 

 

 

In fiecare editie, cate un artist cunoscut in muzica romaneasca va trebui sa analizeze ca un adevarat detectiv opt concurenti aflati pe scena, pentru a descoperi cine are voce si cine falseaza, insa fara ca acestia sa cante. In fiecare runda, invitatul elimina concurentii despre care crede ca nu au voce, iar totul va fi dezvaluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost pacalit de un falsor?

 

Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii, iar aici vine surpriza. Acestia sunt solistele Anna Lesko si Monica Anghel, celebrul DJ Gojira si prezentatorul TV Razvan Fodor, iar gazda emisiunii este simpaticul actor Mihai Bobonete, Bobita din "Las Fierbinti".  

 

 

 

 

La final, concurentul care reuseste sa-i pacaleasca pe invitat si pe consilieri ca are voce si ajunge in finala, pleaca acasa cu un premiu de 10.000 de lei. Daca finalistul este un bun cantaret, HaHaHa Production ii va produce primul single!  

 

 

Sursa foto: Google.com

click.ro