Chiar daca a trecut aproape un an de cand sunt, oficial, sot si sotie, Margarita si Marcel sunt la fel de indragostiti ca la inceput si isi aduc aminte cu nostalgie de frumoasa petrecere data in cinstea casatoriei lor. De curand, Vadim Jantic, fotograful care a fost angajat sa imortalizeze momentele importante de la nunta lor, a publicat pe site-ul sau sedinta foto: "Ma bucur ca am fost pe aceeasi unda cu Marcel si Margarita si ma bucur ca mi-au incredintat mie rolul de a-i surprinde in cele mai importante clipe.", scrie Vadim pe pagina sa.

 

Dupa cum vedem din fotografii, fericirea si emotiile erau nelipsite de pe fata protagonistilor, iar invitatii au savurat fiecare clipa la maxim, bucurandu-se pentru proaspetii soti.

 

 

 

 

Alaturi de miri au fost in primul rand rudele, iar domnisoarele de onoare si cele mai bune prietene ale Margaritei s-au descurcat de minune cu rolul care le-a revenit. La eveniment au fost prezente  mai multe persoane publice de la noi, printe care modelul Anastasia Fotachi si bloggerita de fashion, moldoveanca Doina Ciobanu.

 

 

 

Vezi cum a decurs evenimentul, in imaginile de mai jos.

 

 

 

 

Sursa foto: jantic.md

Perfecte