Alex Calancea Band a sustinut recitalul serii, cu un fusion de folclor autentic, un “bass capricios” , voci carismatice si ritmuri moderne. Astfel, a fost prezentat un moment inedit, in care bassul lui Alex s-a combinat de minune cu vioara maestrului Nicolae Botgros, dar si vocea lui GUZ. Urmareste evolutia muzicienilor basarabeni de la minutul 2:16:34:

 

 

Amintim ca finala Eurovision Romania 2018 a fost castigata de The Humans, cu piesa Goodbye. Ei vor reprezenta tara in finala care va avea loc in  luna mai, la Lisabona. Trupa The Humans a fost formata in urma cu un an si este compusa din sase membri: Adi Tetrade, Alin Neagoe, Alex Matei, Alex Cismaru si Cristina Caramarcu. Piesa Goodbye a primit 3277 de voturi de la public in timpul celor 60 de minute alocate televotingului, potrivit stirileprotv.ro.

 

 

Pentru prima oara in istoria Selectiei Nationale Eurovision, finalistii Eurovision Romania 2018 au fost alesi la capatul a cinci semifinale, care s-au desfasurat in cinci orase.


Pe locul al doilea s-au clasat Alexia & Matei cu piesa „Walking On Water”, care a obtinut 3114 voturi, urmati de Feli, cu „Buna de iubit”, melodie care a inregistrat 2862 de voturi.

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte