Natalia Gordienko a lansat ieri piesa “Dus cu apa rece”. Aceasta a adus si un mesaj emotionant de felicitare pentru toate femeile cu ocazia Zilei Internationale a Femeii: “Felicitari tuturor cu aceasta minunata sarbatoare a frumusetii si a feminitatii! Va doresc la fel de multe zambete, admiratie, grija si bucurie, in fiecare zi! Fiti fericite si simtiti-va Femei, printese si regine!!!! La multi ani, dragi femei!”.

 

 

 

 

Artista a povestit ca aceasta piesa are: "Un mesaj puternic, redat pozitiv, dedicat fiintelor gingase ce sunt de fapt, puternice, optimiste si frumoase, chiar si in situatii dificile. Daca astazi traiesc clipe mai grele, ziua de maine poate aduce minuni ce iti rastoarna viata si o face mai frumoasa. Important este sa fii tu insuti, sa crezi in propriile forte si sa ramai o fire pozitiva.”.

 

 

Vezi mai jos cum suna cea mai noua productie muzicala a interpretei:

 

 

 

 

 

”Dus cu apa rece” este cea de-a 2-a colaborare cu artista si producatoarea Irina Rimes, prima fiind single-ul lansat acum un an, “Cheia”. Talentata artista traieste experiente noi, maternitatea dezvaluind o alta latura, ce a facut-o si mai implinita si mai fericita atat in viata personala, cat si profesionala.

 

 

 

 

Natalia Gordienko dezvaluie: “Sunt foarte recunoscatoare fortelor ce ma ocrotesc pentru tot am in prezent si aprez enorm fiecare clipa. Prima colaborare cu Irina a fost pentru piesa “Cheia”, care avea un mesaj mai dramatic, ba chiar tragic, si reda starea ce o traiam in acea clipa. Noua piesa vine cu energie pozitiva si un mesaj frumos, exact ca starea pe care o simt momentan. In ultimul an, lumea mea s-a schimbat, devenind mai bogata si ma simt minunat in noul rol de mama a unui miracol. Probabil ca Irina a fost acea persoana care sa ma simta si sa transpuna emotiile mele si in muzica, in cel mai armonios mod posibil. Ii multumesc pentru ca a stiut sa ma citeasca si sa ma povesteasca in text si in  muzica”. 

 

 

 

 

 

 

Sursa video: Youtube.com

Sursa foto: Facebook.com / Natalia Gordienko

Perfecte