Am asociat cei 5 ani de la existenta site-ului perfecte.md cu o perioada fabuloasa, asa ca am hotarat sa dam o petrecere de 5 stele, unde am invitat jurnalisti, artisti, dansatori, modele, oameni de afaceri, interpreti, magicieni, actori si prietenii site-ului nostru, sa sarbatorim ca la carte.

 

 

 

 

 

 

I-am rugat pe invitati sa se imbrace in auriu sau sa gaseasca tinute cu stelute si, deloc surprinzator, majoritatea oaspetilor au respectat dress code-ul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazda serii, restaurantul Mi Piace, a pregatit niste preparate  delicioase din bucataria moleculara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alex Calancea, Andrei Glavan si ceilalti baieti din band, in componenta de 5, au dat tonul serii si au bucurat invitatii cu cele mai frumoase piese si coveruri.

 

 

 

 

Am urmarit o prezentare de moda de la Bord's by Flower Ferre, colectia "White Star" fiind special conceputa pentru eveniment, asa ca s-a potrivit perfect tematicii stelare. Tinutele au fost prezentate de barbati, femei si copii, care nu sunt modele profeesioniste, insa sunt cunoscuti publicului de la noi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai tarziu am premiat 5 vedete de la noi, care, de-a lungul timpului, nu s-au suparat pe unele articole despre ele sau comentariile internautilor, ci au abordat totul cu umor si au dat dovada de toleranta. Acestea sunt Tany Vander, Tatiana Spinu, Tatiana Heghea, Anastasia Fotachi si Diana Grigor.


 

 

 

 

 

Dansatoarele de la Teo Dance s-au imbracat si ele in costume aurii, potrivindu-se tematicii stelare, si ne-au impresionat cu un numar fierbinte de tot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La final Alex, Andrei si baietii au dezmortit definitiv atmosfera, implicandu-i pe toti sa danseze si sa distreze, uitand de griji si de aparente.

 

 

 

 

 

 

 

Si ce fel de petrecere aniversara fara un tort spactaculos, de 5 stele? Unul care a devenit si el vedeta, fiind fotografiat si savurat de invitati.

 

 

 

 

De maine urmariti perfecte.md si emisiunea O Seara Perfecta, pentru alte fotografii si materiale de la petrecerea de 5 stele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografii realizate de Yon Savin.

Perfecte