Artista a postat pe contul sau de Instagram o frumoasa imagine cu un tort de ciocolata, pe care scria, simplu: "La multi ani, Laura.", dezvaluind in sectiunea de comentarii aferente pozei: "Am tot ce imi doresc! Multumesc, Doamne, pentru minunea pe care o tin strans la piept in acest moment!"

 

 

Pentru Laura Cosoi, anul care tocmai a trecut a fost unul dintre cei mai frumosi din viata ei. Vedeta a devenit mamica pentru prima oara. "Retrospectiva unui an mi se pare, in general, un exercitiu foarte util: ma ajuta sa imi ordonez in minte tot ce am facut sau nu in cele 365 de zile scurse. E un moment de final si de nou inceput. Imi place, asadar, sa fac bilantul, sa trag invatamintele potrivite, sa-mi stabilesc noi prioritati si obiective."

 

 

"Uitandu-ma acum in urma la 2018 nu pot sa nu ma gandesc – unii ani nu ai cum sa-i uiti toata viata. Raman acolo, ca o piatra de hotar, ca o borna care iti indica un moment de la care viata ta a capatat un nou sens. 2018 asta a fost in primul rand pentru mine: anul in care s-a nascut Rita. (...) Astept 2019 cu mintea plina de planuri si sufletul plin de bucurie! Cred ca asa se pun bazele unui bun inceput, nu?", a scris recent Laura Cosoi pe blogul personal.

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Perfecte