Seara de 3 decembrie le-a adus impreuna pe multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc, caci a avut loc lansarea unui nou album al Irinei Rimes. Artista a dat lovitura in industria muzicala romaneasca in urma cu aproximativ doi ani. Lansarea noului album Cosmos a avut loc in incinta Teatrului National si Muzical Ion Dacian din Bucuresti si a fost una apreciata de catre cei care au invins frigul pentru a se bucura de interpretarea Irinei.

 

 

Printre invitati s-a numarat si marea actrita romaneasca, Maia Morgenstern, care a urcat pe scena si, la adapostul unei lumini difuze, a recitat cateva versuri pline de sensibilitate, care i-au impresionat pei prezenti.

 

 


Inna, Jo , Giulia, dar si Pavel Bartos au fost printre vedetele care au sprijinit-o pe cantareata cu ocazia lansarii unui nou album, intitulat Cosmos. 

 

 

 

Irina a purtat mai multe tinute pe parcursul concertului, una dintre acestea fiind o rochie alba, diafana, ce amintea de vestimentatia avuta de printesele din povesti pentru copii. De asemenea, artista a purtat si cateva tinute nerge, stilate si elegante.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/diana.oprisan.3

click.ro