Asa s-a intamplat la deschiderea Muzeului Frumusetii inaugurat de "Viorica-Cosmetic" pe 17 mai. Aici au participat cele mai frumoase si populare insta-fete de la noi din tara.

 

 

 

 

Lilu, Ruxy, Ana Irina, Cristina Evtodii, Rodica Rusu, Daniela Ciocanu s-au distrat copios la un eveniment feeric si distractiv. Pe langa excursia generica, fetele noastre au participat la un master-class de preparare a scruburilor. Acestora le-au fost oferite eprubete cu uleiuri, agenti de emoliere, faina de samburi de struguri si instrumente de amalgamare. Invitatele au avut libertatea sa creeze scrubul dupa preferintele lor, sa le dea aroma si densitatea dorita.

 

 

 

 

Dar nu erau bloggeritele noastre atat de populare si iubite daca se limitau doar la asta! Pe linga live-uri interactive din Muzeul Frumusetii, in care fetele au aratat care e mai priceputa si mai originala in ale cosmeticelor, acestea s-au lasat implicate si intr-un challenge lansat de Ruxy, care si-a provocat serios colegele de breasla! Fiecare dintre ele trebuia sa demonstreze utilizarea scrubului pe pielea proprie! Asa ca internautii s-au bucurat de etalarea picioruselor si umerilor in toata splendoarea lor in procesul de scrubing. Instragramul a inregistrat mii de viziualizari pe paginile bloggeritelor noastre dupa ce fiecare a facut cate un Instastory in care demonstrau utilizarea scrubului preparat la "Viorica-Cosmetic". Daca fetele noastre spun – fetele noastre fac!

 

 

Pe paginile lor de Instagram fetele s-au impartasit cu emotiile si trairile de la acest eveniment. Lilu (Lilia Ojovan): ”Am fost placut surprinsa de diversitatea informatiei si a exponatelor prezentate in noul Muzeu al Frumusetii. A fost un moment miscator, cand la vederea samponului Victorita de alta data, mi-au fost trezite emotii si amintiri din copilarie!”.

 

 

Ruxy: ”Imi declar oficial dragostea si sentimentele pure fata de produsele de la Viorica. Sunt innebunita de acest miros de struguri!!!”.

 

 

Surpriza serii, care a uimit pe toti oaspetii, a fost, prezentatoare si modelul din Romania – Bianca Dragusanu! O prezenta care a infrumusetat evenimentul si a comunicat activ atat cu gazdele, cat si cu ceilalti invitati, si care se pare ca s-a simtit minunat la Chisinau. Nu a ezitat sa marturiseasca acest lucru pe pagina ei de Instagram, unde a recunoscut ca s-a indragostit de acest loc frumos si ca recomanda cu incredere produsele de la compania Viorica, care de altfel este prezenta si pe piata romaneasca. Bianca Dragusanu: "Onorata sa fiu cea care a deschis oficial Muzeul Frumusetii "Viorica-Cosmetic" din Chisinau! Produse senzationale de care ma declar indragostita!".

 

 

Bianca impreuna cu doamna Maria Borta, director general "Viorica-Cosmetic", au taiat panglica rosie, astfel inaugurand oficial Muzeul Frumusetii, care isi deschide usile pentru toti vizitatorii si iubitorii de frumos.

 

 

Acest Muzeu vine sa puncteze o noua destinatie turistica pe harta Chisinaului. Aici se regasesc exponate de produse ce au fost create de "Viorica-Cosmetic" pe parcursul a 29 de ani de activitate – parfumurile de candva, samponurile Victoras si Victorita binecunoscute de multe generatii, cremele in ambalaje retro creeaza o atmosfera de-a dreptul unica. Aici mai pot fi gasite echipament si utilaje care se foloseau in producere de la fondarea fabricii. Un moment interesant este macheta intregului spatiu ce tine de fabrica "Viorica-Cosmetic", reprodus la scara 1:200.

 

 

Vizitatorii pot sa se apropie maxim de ceea ce inseamna proces de elaborare si de creare de produse cosmetice, participand la master-classuri organizate de ghizii Muzeului. Iar iubitorii de parfumuri pot trece si un test parfumeric, in urma caruia se va stabili cat de sensibile le sunt simturile olfactive si cat de bine se pricep in compozitii aromatice. Muzeul este mai mult decat o expunere de produse, este un mod interactiv si educational de a comunica cu clientii. Toti doritorii de a vizita primul Muzeu al Frumusetii din Moldova o pot face pe adresa: Chisinau, str. Mesager 1, cu rezervare prealabila la nr. de telefon - 022836237 sau pe pagina de Facebook

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte