Talentati si creativi, fiecare dintre ei si-a descoperita o nisa aparte in domeniul fotografiei. Ca sa ne convingem cat sunt de populari, am verificat cat sunt de apreciate paginile fotografilor pe retelele de socializare.

 

Vadim Jantic este unul dintre cei mai populari fotografi din Moldova care are aproape 17 mii de like-uri pe pagina sa de Facebook. Este foarte apreciat atunci cand vine vorba de fotografiile pentru evenimentele de familie si nu doar. 

 

 

 

 

 

 

Alex Iordache este un alt fotograf foarte cunoscut de la noi, care este specializat in fotografia de familie, fiind apreciat de 15 mii de utilizatori pe Facebook. 

 

 

 

 

 

Dumitru Slonovschi este fotograful care face cele mai frumoase sedinte foto de familie si care a adunat peste 1mii de like-uri pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

Adrian si Irina Grabazei, un cuplu de fotografi care au o pasiune aparte pentru fotografia de nunta si care formeaza o echipa excelenta in acest sens. Pagina lor de Facebook are peste 11 mii de like-uri. 

 

 

 

 

Alexandru Luchita este fotograful stabilit la Londra, care s-a remarcat prin fotografiile sale inedite si originale, pagina lui de Instagram acumuland pana acum peste 11 mii de abonati. 

 

 

 

 

Fotograful Dragos Cojocaru este un inrait al fotografiei fashion care creaza adeverate capodopere prin pozele sale, avand peste 10 mii de like-uri pe Facebook. 

 

 

 

 

Vadim Dodon este talentatul fotograf, care este foarte apreciat de cuplurile de la noi pentru fotografiile lui de familie si de nunta. Tanarul are peste 9 mii de like-uri pe pagina sa de Facebook. 

 

 

 

 

Alexandru Chiriac este fotograful care ne surprinde mereu cu fotografiile lui spectaculoase cu orasul Chisinau sau cu locuri pitoresti din tara noastra, dar si cele de la ceremoniile de familie. Pagina lui de Facebook a depasit cifra de 6 mii de like-uri.

 

 

 

 

Geta Bagheta, cu numele ei real - Georgeta Vrabie, este o alta impatimita a fotografiei fashion, care a reusit sa adune pana acum peste 6 mii de like-uri pe Facebook. 

 

 

 

 

 

Dragos Condrea este un alt talent in ale fotografiei fashion care s-a remarcat in ultima perioada, mai ales de cand s-a stabilit la Bucuresti. Acesta ii invata si pe altii secretele fotografiei perfecte. Pagina lui de Facebook este apreciata de peste 5 mii de internauti.

 

 

 

 

Un alt nume cunoscut din fotografii de la noi este si Ion Ples Alexandru, care nu inceteaza sa ne uimeasca prin talentul sau de a imortaliza chipuri frumoase si peisaje desprinse parca din poveste. Tanarul este apreciat de 3 mii de oameni pe Facebook. 

 

 

 

 

Ion Savin, un alt fotograf foarte apreciat de la noi, stie sa le faca pe toate in materie de fotografie, de la poze cu cei mici pana la fotografiile pentru cele mai neobisnuite evenimente, fiind urmarit de peste 3 mii de abonati pe pagina sa de Instagram.

 

 

 

 

Marianna Petrenko este fotografa care stie cel mai bine cum sa ii fotografieze pe cei mici, dar si sa impresioneze prin fotografiile pline de stil si rafinament. Pagina de Facebook a fotografei are peste o mie de like-uri.

 

 

 

 

Sursa:facebook.com


Perfecte