Este vorba despre un nou videoclip, la piesa Solntze, pe care artista il va lansa maine, la emisiunea O Seara Perfecta, difuzata la PRO TV. In imagini, Dianna Rotaru apare foarte sexy, alaturi de Funkey, un artist din Ucraina. Melodia este interpretata in limba rusa iar imaginile sunt incendiare.  

 

 

 

 

"Aceasta vara a fost productiva si plina de experiente pentru mine! Dupa vacantele in Santorini si Coasta de Azur, Franta am revenit in tara cu ideea de a lansa o melodie noua si eram in cautarea inspiratiei! Astfel l-am cunoscut in Chisinau pe Roman Babak cu numele de scena Funkey, in timp ce dadea un spectacol in Parcul Valea Morilor ! Mi-a placut mult repertoriul lui si i-am propus sa facem un duet! Roman este talentat, carismatic, actor de profesie si in acest sens ne asemanam foarte mult! Impreuna am ales melodia SOLNTZE in limba rusa, pe muzica si versurile lui si am decis sa filmam la sf de august cu Purpleproduction!", a povestit Dianna Rotaru.

 

 

 

 

 

Filmarileau avut loc in mai multe locatii, iar Dianna Rotaru a marturisit pentru perfecte.md ca aceasta experienta a fost una deosebita, plina de inspiratie si voie-buna.

 

"Filmarile au durat 2 zile in citeva locatii din Chisinau : Gara de tren, PMAN, Goa teritory, Teatrul Mihai Eminescu si Parcul Stefan cel Mare! Echipa de filmare a venit cu ideea sa inscenam vizita lui Roman in Chisinau si relatia noastra de prietenie. A fost vesel dar si foarte complicat sa urc pe moped! Initial era ideea sa conduc eu mopedul dar nu m-am descurcat sa-l conduc si am schimbat rolurile! Scena cu publicul in Parcul Stefan cel Mare am filmat-o de Ziua Independentei, cu mult public si autografe! Au fost prezente mama, verisoara si citeva prietene care apar in clip! Asteptam feedbackul la aceasta melodie si speram sa va placa, nu doar piesa dar si clipul! ", a marturisit Dianna Rotaru pentru perfecte.md

 

 Perfecte