Andreea Mantea a dat lovitura! Dupa ce a fost anuntat faptul ca o va inlocui pe Bianca Dragusanu la carma emisiunii "Te vreau langa mine", Andreea Mantea a mai facut rost de inca un post de prezentator. Vedeta se va intoarce pe micile ecrane in cadrul viitoarei editii a emisiunii "Se striga darul", alaturi de fostul ei coleg, Mihai Mitoseru. Andreea Mantea a mai fost moderatoarea emisiunii, in editiile trecute, insa a fost inlocuita de Dianna Rotaru. 

 

 

Odata cu debutul noului sezon al emisiunii "Se striga darul", de la Kanal D, admiratorii Andreei Mantea o vor putea vedea din nou pe aceasta pe micile ecrane, vedeta intorcandu-se sa modereze show-ul, alaturi de Mihai Mitoseru. Indragita prezentatoare cunoaste foarte bine formatul reality show-ului, bucurandu-se de experienta in acest domeniu, dat fiind faptul ca a mai moderat emisiunea, in trecut. Astfel, Andreea o va inlocui pe actuala prezentatoare de la "Se striga darul", Dianna Rotaru.   

 

 

 

 

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru se pregatesc de filmarile noului sezon al indragitei emisiuni de la Kanal D, cei doi declarandu-se nerabdatori de a experimenta momente frumoase, alaturi de proaspetii insuratei care vor participa in cadrul show-ului televizat. Cei doi prezentatori sunt pregatiti pentru a se "lupta" pentru daruri, ca la final sa stranga cele mai valoroase obiecte in cuferele mirilor.  

 

 

 

"Astept cu nerabdare sa colind din nou tara pentru a le oferi tinerilor casatoriti o lada de zestre cat mai plina, ca sa aiba un start in viata mai lin. Desigur ca telespectatorii vor avea parte de traditii inedite, vor cunoaste locuri si oameni noi, vor trai, prin intermediul micilor ecrane, emotia celor care isi intemeiaza o familie in fata intregii tari. Vor avea parte si de multe situatii comice pentru ca sunt hotarata sa castig. Ii asteptam cu drag pe cei care ne doresc alaturi, sa se inscrie la casting”, a declarat Andreea Mantea, pe contul personal de Instagram.  

 

 

Mihai Mitoseru a sustinut, de asemenea, ca asteapta cu nerabdare noul sezon, fiind mai pregatit ca niciodata sa obtina cele mai multe daruri pentru tinerii insuratei. "De cand prezint aceasta emisiune mi-am invins fobia de albine, frica de a calari. Eu o cunosc pe Andreea, stiu ca este un oponent puternic. Ceea ce este cu adevarat important este sa le oferim tinerilor o nunta de vis si cu siguranta, amandoi vom face tot ce este nevoie pentru ca cel mai important moment din viata lor sa fie unul memorabil”, a adaugat Mihai Mitoseru. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


click.ro