Astfel, nici macar in ziua cand a implinit 30 de ani, luptatorul nu a facut exceptie si a avut un program foarte plin. Sportivul si politicianul a tinut neaparat sa le arate si internautilor cum decurge ziua sa de nastere, asa ca a publicat pe retelele de socializare o multime de fotografii, insotite de comentarii. De ziua sa, el a reusit sa mearga la biserica,  la o lansare de carte, la un antrenament de tenis si unul de box, la lucru, la sediul Partidului Democrat, la mama acasa in vizita, dar seara a ajuns intr-un local luxos, unde a sarbatorit alaturi de prietenii sai. Vezi mai jos tot programul lui Constantin Tutu, de ziua lui. 

 

"Dragii mei, Am decis sa impart aceasta zi frumoasa din viata mea, cand implinesc 30 de ani, cu toti cei care apreciaza ceea ce fac si se gandesc la mine. Vreau sa multumesc zecilor de oameni care deja m-au felicitat cu ocazia zilei de nastere inca de la miezul noptii. Va multumesc mult pentru toata grija si va invit sa vedeti care este programul meu in aceasta zi."

 

 

 


"Ca de fiecare data traiesc emotiile acestei zile, fiind la biserica. ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru toti oamenii buni pe care mi i-a daruit, pentru tot ce ma ajuta sa construiesc in viata alaturi de ei. Am stiut mereu ca a fost, este si va fi alaturi de mine. Asta mi-a dat incredere si curaj sa reusesc tot ce mi-am propus pana acum."

 

 

"Alaturi de colegii mei deputati, dar si ambasadori acreditati in Republica Moldova, particip astazi la lansarea de carte a lui Paul A. Shapiro, Ghetoul din Chisinau 1941-1942, in incinta Parlamentului Republicii Moldova. Carte este un prim studiu istoric, asupra evenimentele prea putin cunoscute de la Chisinau din acea perioada, legate de crearea si lichidarea ghetoului. Cine isi cunoaste istoria, poate privi cu incredere spre viitor."

 

 

"Zilnic, am minim 2 antrenamente pe zi. Dar pasiunea mea pentru sport nu inseamna doar Muay Thai si Kickboxing sau K-1. Merg cu placere si la tenis, datorita unui prieten, alaturi de care am descoperit acest sport minunat. Vreau sa va incurajez sa va mentineti in forma. Miscarea inseamna sanatate."

  


 

 

"Astazi in biroul meu de la sediul Partidului Democrat am reusit sa ajung pentru mai multe intalniri cu cetateni sau echipa mea, asa cum se intampla in fiecare zi, pentru discutii si chestiuni care trebuie rezolvate. Noi am demonstrat cu fiecare ocazie ca suntem alaturi de nevoile oamenilor si reusim sa oferim sprijin in toate initiativele constructive."
 


 

 

"Sunt si voi ramane pentru EA cel mai important om din lume, asa cum si ea este UNICA in viata mea. ii multumesc pentru toata rabdarea si imi doresc sa fie sanatoasa. Vreau sa stie ca ii datorez in viata asta tot ce am reusit eu sa ajung! Te iubesc, mama!"

 

 

 

 

 

 

 

"Antrenamentele ma tin mereu in tonus. Ele m-au transformat si mi-au adus succesul. Din sala de sport, i-au doza de energie nelimitata si ma simt dupa fiecare antrenament excelent."

  


 

 

"Asa cum v-am promis dimineata la prima ora, v-am aratat aici care e programul meu intr-o zi de munca. Asa arata toate zilele din agenda mea, astazi nu este o exceptie. Faptul ca implinesc 30 de ani, nu m-a scutit de responsabilitatile mele profesionale. Vreau sa multumesc prietenilor mei, colegilor mei, oamenilor importanti din viata mea, care mi-au facut aceasta zi frumoasa. Va urez si voua impliniri personale si profesionale pe masura asteptarilor. Va respect si va pretuiesc!"
 


 

 

Sursa foto: Facebook.com/ConstantinTutu

Perfecte