Renumitul designer autohton, Daniel Racovizza, se mandreste cu faptul ca recent a primit un ordin important. "Am primit Suveranul Ordin Militar si Ospitalier al Sfantului Ioan de Ierusalim, al Cavalerilor de Malta, Prioratul Moldovei Stefan cel Mare", spune Daniel Racovizza pentru perfecte.md.


 

 

 

Potrivit Wikipedia, Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta, numit si Ordinul Cavalerilor Ioaniti, este unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente, avand ca scop slujirea credintei si ajutorarea aproapelui.

 

 

Daniel ne spune ca se simte onorat ca a primit acest titlu: "Pentru mine e o onoare enorma ca am primit acest ordin, din cate am auzit mai mari designeri ai secolului XX au avut acest ordin." Ordinul i-a fost acordat de marii maestri al ordinului, Alteta sa Iulian Moisescu impreuna cu Alteta sa Don Turbion de Castello. "Scopul principal al acestui ordin este sa se faca actiuni de caritate si de binefacere. Totodata se pune accent pe dezvoltarea si imbunatatirea institutiilor medicale." a mai adaugat Daniel.

 

 

 

 

 

Daniel Racovizza este un designer vestimentar, cunoscut pentru rochiile de seara pe care le creeaza.

 

 

 

 

 

 

Totodata, acesta se mandreste si cu crearea unei colectii impresionanta de lenjerie intima, cu motive traditionale.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/DanielRacovizza

Perfecte