Mai multe grupuri de copii au fost invitate de centrul comercial pentru a face parte din povestea magica de sarbatori, in cadrul proiectului de responsabilitate sociala „Zambete de copil la Shopping MallDova.”

Ina Mamaliga, manager marketing Shopping MallDova: „Scopul nostru este sa oferim posibilitatea cat mai multor copii sa simta feeria sarbatorilor de Craciun. in cadrul vizitelor la Shopping MallDova, copilasii au ocazia sa se distreze impreuna cu animatorii nostri, ii vom servi cu o masa delicioasa, iar la final Mos Craciun le va da niste cadouri.”

 

 

Copiii de la 3 institutii de invatamant si plasament temporar au fost oaspetii de onoare ai centrului comercial in perioada sarbatorilor de Craciun. Ei au avut parte de multe activitati distractive si au avut ocazia sa-i scrie lui Mos Craciun scrisori cu cele mai tainice dorinte, pe care au putut sa le expedieze pe loc, in cutia postala instalata la parterul centrului comercial. „Eu anul acesta am fos cuminte si doresc de la tine o pereche de cercei si vreau sa-mi aduci niste elastic de par. Doresc inca o carte mare ca sa o citesc. Mos Craciun, eu cred in tine!” „Vreau o bagheta magica.”

 

 

De asemenea, cei peste 70 de micuti care au pasit pragul Shopping MallDova impreuna cu educatorii lor,  l-au cunoascut personal pe Mos Craciun, care le-a oferit multe cadouri de sarbatori.

 

Tatiana Buinovschi, asistent social, Centrul de Reabilitare Sociala a Copiilor „Casa Gavroche”: „Aceste evenimente sunt foarte binevenite, deoarece copiii socializeaza. Vreau sa multumim Shopping MallDova pentru organizarea acestor evenimente minunate.”

 

 

Diana Dasan, psiholog, Centrul pentru Copilarie, Adolescenta si Familie: „Copiii sunt foarte bucurosi ca sunt in centrul atentiei. Ei asteapta cu nerabdare fiecare invitatie la Shopping MallDova.”

 

Proiectul „Zambete de copil la Shopping MallDova” a fost initiat in luna iulie 2015. Prin actiunile desfasurate, Shopping MallDova isi reconfirma statutul de actor social responsabil in Republica Moldova, fiind printre cei mai activi promotori ai acestui concept in tara noastra. 

 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte