Nunta Printului Harry cu Meghan Markle va aduce impreuna cei mai talentati muzicieni. Kensington Palace a anuntat pe contul de Twitter lista artistilor care vor canta in timpul ceremoniei de la Capela Sf. George. Primul muzician care va deschide ceremonia este violoncistul in varsta de 19 ani, Sheku Kanneh-Mason, castigatorul din 2016 al concursului BBC Young Musicians.

 

 

 

Conform unui comunicat de presa, Printul Harry a luat parte vara trecuta la un concert de-ale tanarului, iar propunerea de a canta la nunta regala a venit chiar de la Meghan Markle. „Sunt atat de entuziasmat si onorat! Ce privilegiu extraordinar sa particip la un eveniment ca acesta. Nu mai am rabdare!” a spus Sheku Kanneh-Mason.

 

 

 

Violoncistului i se alatura Karen Gibson si Kingdom Choir, un grup de gospel din partea de sud a Angliei, „dedicat crearii unui sunet care descrie comunitatea pe care o impartasesc”. „Kingdom Choir este onorat sa fie invitat sa cante la nunta Printului Harry cu Meghan Markle si suntem nerabdatori sa luam parte la un asemenea moment istoric.”, a declarat Gibson, fondatoarea si conducatoarea corului. Conform Reuters, lista artistilor va fi intregita de orchestra condusa de Christopher Warren-Green si formata din muzicieni de la BBC National Orchestra of Wales, English Chamber Orchestra si Philharmonica Orchestra.

 

 

 

James Vivian, directorul de muzica al Capelei Sf. George este cel care va avea sub atentia sa intreaga muzica aleasa cu grija de Meghan Markle si Printul Harry. Setul pieselor va fi publicat la o data mai apropiata de cea a nuntii. In urma cu ceva vreme, s-a zvonit ca trupa britanica Spice Girls este invitata la nunta, iar cantareata Mel B a lasat cumva sa se inteleaga ca vor concerta. Daca zvonurile sunt adevarate, atunci cel mai probabil ca vor canta in timpul ceremoniei de primire, nu a ceremoniei insasi (ceea ce ar fi fost minunat). Pana acum, niciuna dintre cele 5 membre ale trupei nu au confirmat vestea.

 

 

 

 

Sursan foto: Northfoto.com

Glamour.ro