Vineri, 11 ianuarie

 

1. Master-class pentru copii - "Crearea animatiei"

 

Copilului tau ii place sa invete lucruri noi in fiecare zi? Des te intreaba cum sunt creati eroii desenelor animate moderne?  E timpul sa-i orientezi interesul in directia cea buna! Toti copii cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani sunt invitati la master-classul - Crearea animatiei! Petrece timpul util si interesant la JUNIOR STEP IT Academy! Evenimentul incepe la ora 16:30, iar intrarea este libera

 

 

2. Iulia Iaroslavschi la Republica

 

Iulia Iaroslavschi este una dintre tinerele poete ale Atelierului "Vald Iovita". Desi inca studiaza la liceu, nu rateaza atelierele realizate de Dumitru Crudu si frecventeaza cenaclul Republica. Anul trecut a luat premiul 1 la concursul Iustin Panta din Sibiu, destinat elevilor si studentilor, precum si premiul 2 la concursul Cenaclului Pavel Dan din Timisoara. A avut lecturi in Bucuresti, Sibiu, Timisoara si desigur, in Chisinau, iar sambata o poti admira la ora 18:00, la Biblioteca Municipala B. P. Hasdeu. 

 

 

3. Friendly Time 

 

Muzzette te invita la Friendly time! Daca tot sarbatorile le-ai petrecut cu familia, atunci, weekend-urile dedica-le prietenilor. E timpul pentru distractie si atmosfera incendiara, dar toate acestea le poti avea doar la Friendly time. Pentru mai multe detalii, apeleaza la numarul: 060 633 349. 

 

 

4. Alex Calancea Band & Lupii 

 

DRAFT ARENA sarbatoreste 3 ani, iar cu aceasta ocazia au pregatit o seara de neuitat. Alex Calancea Band & Lupii vor crea o atmosfera incendiara. Evenimentul incepe la ora 21:00 si intrarea este libera. Nu rata sa te distrezi din plin. Mai multe informatii poti afla apeland la numarul: 060 71 4444.

 

 

 

Sambata, 12 ianuarie

 

1. Spectacol "Frozen"

 

Sambata, la ora 12:00 si 16:00, la Teatrul National de Opera si Balet "Maria Biesu" va fi jucat spectacolul pentru intreaga familie, sub numele "Regatul de Gheata", dupa celebrul desen animat al companiei "Walt Disney". Savureaza din plin momente de rasfat alaturi de cei dragi.

 

 

 2. Spectacolul "Banii, Banii sau Borsetka"

 

In incinta Teatrului "Satiricus I. L. Caragiale", la ora 18:00 se va juca spectacolul "Banii, Banii sau Borsetka". Este o piesa de teatru pe care trebuie sa o vezi neaparat. Pretul biletelor variaza de la: 30 pana la 100 de lei. 

 

 

 

3. Escape The Night Party with Dj thelight

 

Dj #thelight va face mare nebunie in seara de sambata la Kiras. De ce? Pentru ca el tot timpul asta face! Petrecerea incepe la ora 22:00, iar costul unui bilet este de: 40 de lei. 

 

 

 

4. Tiganash & Yanik Live SHOW

 

NERO Karaoke & Night Club prezinta un mega concert alaturi de Tiganash si Yanik. Nu ezita sa faci rezervari din timp pentru ca locurile sunt limitate. Cei cu rezervari primesc 20% REDUCERE!  Pentru mai multe detalii, apeleaza la numarul: 069 09 06 90.

 

 


Duminica, 13 ianuarie

 

1. "Povestea unei Povesti cu Clounella, Gogonel, Morcovel, Mos Craciun si Fulguta"


Vrei sa ii faci duminica mai colorata piciului tau, insa nu stii cum? Noi iti venim in ajutor! La ora 12:00, se joaca spectacolul de Animatie Distractiv, Interactiv si Educativ pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2-7 ani, la tematica Sarbatorilor de Iarna – "Povestea unei Povesti cu Clounella, Gogonel, Morcovel, Mos Craciun si Fulguta". Evenimentul se va desfaura in Centrul Cultural Odeon, iar pretul biletelor este de la: 79 pana la 159 de lei.

 

 

2. BEM IZVAR

 

Timpul e numai bun pentru un pahar de izvar. In fiecare duminica, C51 ofera vin fiert gratuit daca iei mancare din meniul lor vegetarian delicios! Pentru mai multe informatii, apeleaza la numarul: 060501055 

 

 

3. Spectacolul "Nunta"

 

La ora 18:00, in incinta Teatrului "Satiricus I. L. Caragiale", se va juca spectacolul "Nunta". Daca vrei sa ai parte de o duminica relaxanta, atunci aceasta piesa de teatru este alegerea perfecte. Pretul biletelor este cuprins intre: 30 si 100 de lei.

 

 

 

4. Spectacolul "Labirint"

 

In textul de un comic taios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai in voga dramaturgi si scenaristi americani, sunt aduse in lumina toate succesele si esecurile personajului TY, poet si profesor universitar, ce reinterpreteaza mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalitatilor feminine. Eroul se trezeste implicat in trei scenarii, usor absurde: reuseste sa lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficiala, Maureen – vecina sa si Becca – studenta sa. Pe masura ce femeile se intalnesc si isi dau seama de ceea ce s-a intamplat, TY realizeaza ca existenta lui a luat-o razna si ca are doar putin timp la dispozitie ca sa o asambleze la loc si de a-i impaca pe toti cei afectati de momentul sau de ratacire. Te-am intrigat? Atunci vino la ora 19:00, la Teatrul Geneza Art si admira un spectacol superb, care o sa te cucereasca cu siguranta. 

 

 

Sursa foto: Fest.md

Perfecte