Cantareti, DJ, entertaineri, actori, profesori de canto, dar si experti din industria muzicala vor ocupa un loc in cel mai exigent si divers juriu vazut vreodata intr-un show de televiziune.

 

 

Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Raducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobantu, Ion Dragan, Alina Dinca, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirica, Lavinia Goste sau Marius Zorila fac parte dintre cei 100 de specialisti in muzica, pe care-i vom vedea in aceasta primavara in show-ul Canta acum cu mine. Rolul celor 100 este sa valideze fiecare moment prezentat, sa se ridice in picioare si sa cante alaturi de concurentii care reusesc sa transmita cat mai multa emotie si energie. Cei 100 nu vor judeca doar voce, ci intreaga reprezentatie, elementul cheie fiind atmosfera pe care participantii reusesc sa o creeze in minutele in care se afla pe scena.

 

 

Impreuna cu Loredana, capitanul lor, cei 100 vor decide daca momentul fiecarui interpret care intra pe scena Canta acum cu mine poate fi memorabil sau nu.

 

 

Canta acum cu mine (All together now) este un format TV international in care fiecare concurent care intra pe scena trebuie sa faca tot posibilul sa-i convinga pe cei 100 de muzicieni sa cante alaturi de el.


Vocile care se alatura momentului reprezinta scorul fiecaruia, iar cel care obtine cel mai bun scor ajunge in marea finala si poate castiga marele premiu de 50.000 de euro.

 

Sursa foto: Google.com

Pro TV