Bogdan Ioan a castigat titlul de Vocea Romaniei si marele premiu in valoare de 100.000 de euro datorita voturilor telespectatorilor. In finala Vocea Romaniei, Bogdan Ioan a ales „Billie Jean“, a idolului lui, Michael Jackson, a interpretat in duet cu Feli „I Want to spend My Lifetime Loving You“, iar alaturi de Smiley a cantat single-ul „In lipsa mea“.

 

 

Coplesit de emotii, castigatorul Vocea Romaniei a declarat: „Nu am vorbele la mine, multumesc mult tuturor celor care m-au sustinut pentru a ajunge pana aici. Si ii multumesc lui Michael Jackson ca s-a nascut. Nu am cuvinte… Va multumesc din suflet. Este cea maifrumoasa experienta din viata mea si numai voi ati facut-o posibila. E incredibil. Va multumesc si tot ce va pot spune este ca vreau sa ma pun pe treaba serios si sa fiu din ce in ce mai bun, sa ne vedem in concerte“.

 

 

Smiley, pe de alta parte, a fost extrem de entuziasmat: „Sunt foarte bucuros ca am reusit si anul asta sa scoatem un castigator din echipa Smiley. Felicitari, Bogdan. Le multumesc tuturor oamenilor care l-au votat, l-au sustinut si care au avut incredere in el de la inceput. Sunt foarte bucuros si pentru ca inseamna ca mi-am facut datoria cum trebuie ca antrenor si ca oamenilor le-a placut ceea ce am pus noi in scena de-a lungul emisiunii“.

 

 

Locul secund i-a revenit Dorei Gaitanovici (18 ani), din echipa Irinei Rimes, aflata pentru prima data in scaunul de antrenor la Vocea Romaniei. Podiumul a fost completat de Alma Boiangiu (26 de ani), eleva lui Tudor Chirila, cel care a inscris trei victorii pana acum. Reprezentanta Andrei, Madalina Coca, s-a clasat pe ultimul loc.

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com 

Sursa video: youtube.com 

adevarul.ro