Amelia Uzun si Ana Cernicova au topit inimile telespectatorilor cu un moment gratios si plin de emotie in finala concursului "Romanii au talent", din 2018. Talentate, gratioase si cu voci puternice, au reusit sa cucereasca publicul roman, dar si juratii. Vezi mai jos prestatia scenica a basarabencelor:

 

 

 

 

Emil Rengle este marele castigator al Sezonului 8 "Romanii au talent" si al premiului in valoare de 120 000 de euro! In Marea Finala au urcat pe scena 11 eroi talentati care au muncit din greu pentru a pune in scena momente spectaculoase, iar publicul a fost cel care a decis marele castigator al anului 2018, precum si castigatorul Premiului de Originalitate. EMIL RENGLE este marele castigator al Premiului de Originalitate! In fiecare dintre cele 5 Semifinale LIVE juriul a propus cate un candidat, iar inainte de MAREA FINALA telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana pentru a-si vota favoritii. In urma voturilor publicului, premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro a ajuns la EMIL RENGLE, in Marea Finala Romanii au talent 2018! 


 

 

Momentul lui EMIL RENGLE a impresionat o tara intreaga si a primit cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor, precum si multe laude din partea juriului. 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com

PRO TV