In aceasta perioada, Adrian Ursu se afla in Chicago, unde incanta moldovenii cu muzica sa, insa nu uita nici de persoanele dragi pe care le-a lasat acasa. 

 

 

 

Astazi, Facebook-ul i-a amintit interpretului despre cum isi petrecea timpul cativa ani in urma, iar cu aceasta ocazie, cantaretul a venit si cu un mesaj pentru sotia sa, Irina Negara: “Irinuca, Facebook-ul nu uita de noi! Sase ani de cand suntem alaturi, tineri, nelinistiti si indragostiti! P.S. Acus vin acasa, o sa-ti arat eu “drive”.”

 

 

Indiferent de anii care au trecut, se pare ca Adrian si Irina au fost si au ramas acelasi cuplu frumos si vesel, care se completeaza perfect. Indragostitii formeaza una dintre cele mai solide familii din showbizul de la noi. 

 

 

Amintim ca 2018 a fost un an foarte incarcat pentru Adrian Ursu. Muzicianul a sustinut multe concerte in afara tarii, iar succesul se pare ca ii surade si in 2019, pentru ca acum se afla in Chicago, iar pe 17 februarie, deja va fi la Bruxelles. 

 

 

Un alt eveniment important din cariera artistului, ce a avut loc spre sfarsitul anului trecut, a fost lansarea videoclipului – “Mai fierbinte”, in colaborare cu celebrul interpret din Romania, Connect-R.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Facebook.com


Perfecte