Interpreta Karizma, alaturi de actorul Nicolae Jelescu, vor fi protagonistii piesei de teatru “6.9” si vor fi acompaniati de maestrul Octavian Cotet. Ideea esentiala a lucrarii va fi reprezentarea unui act de meloterapie, astfel punand in evidenta toate luptele interioare pe care le poarta in sine femeile. Actiunea va fi compusa dintr-un dialog intre El- un psihanalist si Ea- o simpla clienta.


 

 

 

Atat titlul piesei, cat si piesa in sine, sunt simbolice. Cifra “sase” reflecta sentimentul de dragoste si cel al perfectiunii, pe cand cifra “9” semnifica sfarsitul unui ciclu si realizarea scopurilor.


 

 

 

Pe contul de Facebook al Olei Tabu (Karizma) a fost postat un filmulet video, insotit de frazele: "Hola! Suntem pe ultima suta de metri, inainte de premiera am adunat emotii pe care le-am „imbracat" in poezie, apoi le-am invitat la dans. Ce a iesit, va las pe voi sa descoperiti?! Din 2 noiembrie va astept la Teatrul „Alexei Mateevici” sa ne invingem fricile impreuna! Un spectacol despre pasiune, dragoste, dezamgire si frici..."


 

 

Alla Dontu si echipa sa muncesc din greu la acest proiect teatral mult asteptat, pe pagina sa de Facebook, producatoarea mai multor proiecte muzicale a notat urmatorul mesaj: “Agenda unui spectacol in travaliu. Ora 1:30. Noaptea. Azi am ajuns devreme acasa. Nici zorii nu au reusit sa se trezeasca, da eu sunt in pat. Am 2 saptamani de cand m-am mutat la Teatrul “Alexei Mateevici.”. Si-mi place. Sunt ACASA acolo."

 

Vezi mai jos fotografii de la ultimele repetii:

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/Alla Dontu/OlaTABU

Perfecte