Ca sa fiu sincera, nu-mi displace. Recunosc ca sunt momente in care as avea nevoie de dulcegarii si abia astept sa intalnesc acel om care sa ma lase fara cuvinte, sa-mi fure respiratia doar printr-o privire. inca mai cred ca exista asa ceva. Astept si imi traiesc viata.


Daca sunt single, nu inseamna ca sunt frustrata sau ca urasc barbatii. Nu inseamna ca nu vreau sa fiu iubita si nu-mi doresc o relatie. Sunt single pentru ca momentan n-am intalnit omul potrivit si nu vreau sa ma impotmolesc intr-o relatie banala, superficiala sau fortata. Cand vine vorba despre sentimente, nu vreau sa ma prefac. Nu-mi doresc sa traiesc intr-o relatie incomoda, langa un om care nu ma atrage si nu-mi trezeste simturile. Trecand peste feeling si senzualitate, caut acel barbat care sa-mi dea lumea si mintea peste cap. Cand vine vorba despre dezbracat, toti sunt priceputi. Cucereste-ma imbracata, prin felul tau de a gandi, prin ceea ce esti si ceea ce faci.


A fi single nu inseamna ca sari din pat in pat. Ma respect ca femeie, stiu ce vreau si ce-mi place. Ma respect si nu-mi consider corpul drept jucarie sexuala. Totul are o limita.  stiu ce vreau si stiu ce am de pierdut. in trecutul unei femei exista cel putin un barbat care i-a trezit simturile, pentru care ar da timpul inapoi din nevoia de a transforma anumite curiozitati in realitate. insa timpul zboara, sansele pierdute se farama si noi trebuie sa mergem inainte.


Single inseamna ca nu am batai de cap, nu dau prea multe explicatii, nu am asteptari deci evit dezamagirile. Single inseamna mai mult timp pentru mine, sunt stapana pe situatie si trebuie sa ma descurc singura. Single inseamna dor de iubire si pasiune, o goana disperata dupa atractie si suflet pereche.


Daca sunt single… nu inseamna ca sunt frustrata. Poti spune ca sunt pretentioasa si vreau sa-ti dau dreptate. stii care este problema? Putini inteleg ca sub acest scut de femeie puternica se ascunde o femeie timida care ar face orice pentru omul iubit. Ar face orice pentru a retrai acel sentiment unic pe care-l simti atunci cand iubesti nebuneste. Este greu sa-ti gasesti jumatatea. O combinatie atat de complexa incat trebuie sa ai rabdare, prea multa rabdare.


Asadar mi-am propus sa-mi traiesc viata asteptand sufletul pereche. Oriunde te-ai afla, te salut. Viitoarea ta iubita.

eusuntfemeie.com