In primul rand trebuie sa stabilesti ce ton are pielea ta. O metoda implica curatarea tenului de impuritati si compararea lui, intr-o camera luminata natural, cu hartii galbene, rosii, albe, verzi, argintii si albastre. Nuanta de care se apropie cel mai mult iti spune daca ai un ten in tonuri calde (galben, rosu) sau reci (verzi, albastre).

 

 

Poti sa incerci si altfel - tine incheieturile in sus, sub lumina soarelui. Daca venele par mai degraba verzui, inseamna ca ai un ten cald. Daca merg spre albastru, este rece. Ia in considerare ca tenul masliniu are tonuri verzi care merg cu nuante de rosu; cel cu nuante rosiatice merge foarte bine cu violet, blond platinat si mocha.

 

 

Tonurile reci merg bine cu suvite calde precum rosul oranj, blondul auriu, castaniul caramel si negru ciocolata. Gandeste-te la Jennifer Lopez, Jessica Simpson sau Halle Berry.

 

 

Tonurile calde merg cu nuante reci de par ca bej, cenusiu, blond sampanie, violet, negru închis. Asa poarta Kate Middleton, Sophia Vergara si Jennifer Aniston.

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte