Una dintre principalele proceduri de remodelare corporala este lipolaserul. Acesta face parte din generatia de aparate de inalta tehnologie si reprezinta o terapie nedureroasa, considerata lipsita practic de efecte secundare.

 

 

 

Laserul emite nivele scazute de energie care creaza un semnal chimic, la care celulelede grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasiliberi. Lipolaserul este una dintre metodele extrem de eficiente si de placute pentru orice tip de varsta, efectele asupra sanatatii sunt doar benefice. Iti propunem sa consulti ofertele mai multor centre de remodelare corporala din capitala.

 

 

 

 

Centrul de estetica si remodelare corporala “Mostelle” iti propune o metoda revolutionara de a scapa de grasime si celulita. Pentru o sedinta vei achita 150 de lei. Efectul este vizibil incepand cu a 5-a procedura. Un curs consta din minim 10 proceduri si se efectueaza in combinatie cu o procedura de limfodrenaj (Presoterapie sau Tunel cu Infrarosu). DESCRIERE: tratament anticelulitic fara durere, vanatai si perioada de recuperare; terapie non-invaziva de remodelare corporala. Lipolaserul nu are efecte adverse, nu creeaza disconfort. Tratamentul este cuprins intre 4-6 saptamani, 2-3 sedinte, 30-40 min/sedinta. REZULTAT: Pierdere in greutate dupa primul tratament; confort, relaxanre si siguranta; stimuleaza metabolismul.

 

 

 

 

 

 

La Centrul de remodelare corporala “Iuliana Beauty” vei gasi la fel acesta procedura. O sedinta costa 350 lei, iar pentru un efect vizibil se fac 5-10 sedinte. Daca optezi pentru un tratament din 10 sedinte beneficiezi si de o reducere. DESCRIERE: Cele 2 lungimi de unda ale lui Zentisse Slim Light Laser, 658 nm si 980 nm lucreaza simultan pe efecte diferite cu ajutorul celor opt capete mari de tratament si a celor patru dispozitive mici. Laserul rece (658 nm) vizibil in spectrul ochiului uman ca si prezenta a culorii rosii, actioneaza la o adancime de 0,8-1 mm stimuland celulele pielii (fibroblastele) sa sintetizeze de 200 de ori mai multe fibre proteice-colagen si elastina. Laserul profund, nevizibil (980 nm) penetreaza tesutul adipos la o adancime de pana la 4-5 cm, stimuleaza de 200 de ori procesul de lipoliza (arderea grasimilor). REZULTAT: se observa o maximizare a tonusului, a fermitatii pielii si liftarea zonelor afectate de ptoza tegumentara (piele lasata) si scaderea in centimetri, reducerea stadiilor avansate de celulita si inlaturarea aspectului inestetic de ,,coaja de portocale”.

 

 

 

Daria Room” iti propune LipoLaser Zentisse SlimLight. Durata unei sedinte este de 30 min si costa 450 lei, insa daca optezi pentru 10 proceduri, ai parte de o reducere si vei achita 250 de lei pentru o sedinta. DESCRIERE: Zentisse ( Slim Light Laser) este cea mai noua si provocatoare metoda de a topi grasimile acumulate pe zone extinse ale corpului, dar si o metoda de a reda fermitatea si tonusul pielii. Terapia cu Zentisse are rezultate vizibile de la prima sedinta. REZULTAT: Principalul rol al laserului Zentisse este stimularea celulelor biologice si inducerea unui numar de raspunsuri fiziologice, inclusiv stimularea locala a circulatiei sanguine, reglarea functiilor celulare, sporirea sistemului imunitar si imbunatatirea activitatii metabolismului celular. Zentisse Slim Light Laser (laser de slabit) este permisiv in selectarea zonelor de lucru: submandibular (gusa), brate, spate, abdomen, talie, fese, coapse, gambe.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com

Perfecte