Machiata zilnic si supusa luminei reflectoarelor, prezentatoarea stirilor de la PRO TV, Tatiana Nastas, reuseste sa arate mereu impecabil. Cotactata de perfecte.md, Tatiana, ne-a dezvaluit cateva dintre secretele sale de ingrijire a tenului.

 

 

 

Iata cum are grija de pielea ei: 

 

 

"Nu folosesc foarte multe produse. Ritualul meu pentru ingrijirea tenului cuprinde cateva etape: demachierea este obligatorie, pe care o fac cu apa micelara pentru ca este mai putin agresiva cu pielea. Apoi imi sterg fata cu o lotiune tonica, menirea careia este sa inchida porii, dupa care aplic o crema de fata pentru ten uscat."

 

 

 

Perfecte.md: Treci des pe la cosmetolog?

 

"Da, se intampla destul de des. Din fericire, soacra mea este medic cosmetolog, asa ca in cazul in care eu uit sa trec pe la cabinet, mama soacra are grija sa-mi aminteasca de asta."

 

 

 

Iata ce produse cosmetice nu lipsesc niciodata din trusa de machiaj a prezentatoarei: "Nu ma despart niciodata de balsamul de buze, crema de maini si un ruj de o culoare mai intensa."

 


 

 

Nu uita, daca iti doresti o piele tanara ce radiaza de sanatate, demachierea si hidratarea sunt pasii esentiali peste care nu ai voie sa treci!

 

Sursa foto: Facebook.com/TatianaNastas

Perfecte