Sofia Wollersheim este un model din Germania obsedata de operatiile estetice. De mica aceasta a visat la o talie de vispe, însa acest lucru nu s-a putut realiza prin metode naturale. Ultima solutie a fost sa apeleze la un medic din Beverly Hills pentru a-i scoate patru coaste, indiferent daca aceasta interventie are sau nu un impact negativ asupra sanatatii.

 

 

Pentru Sofia, decizia de a se lasa pe mana medicului a fost cea mai buna alegere din viata ei. Cu toate ca interventia nu a fost una deloc usoara, ci, dimpotriva, una extrem de dureroasa, blondina aproape ca uita de acele clipe atunci cand se uita în oglinda.

 

 

 

 


”Nu am simtit atat de multa durere în viata mea. Am crezut ca o sa mor, nu alta. Nu regret operatia, sunt extrem de fericita. Sunt aceeasi persoana, nu m-am schimbat cu nimic”, a declarat focoasa pentru The Sun. Pe langa aceasta interventie, Sofia are si numeroase operatii estetice, precum implanturi mamare, bustul sau avand cupe de 70 K, si fesiere si multe altele la nivelul fetei, aceasta aratand ca o femeie din plastic.Fostul sot al focoasei a ramas de-a dreptul socat cand i-a vazut pozele publicate pe retelele de socializare, poze în care afiseaza o atitudine de o adevarata diva.

 

 

 

”Cand eram cu Sofia glumeam de cateva ori pe seama ei, spunandu-i ca are o talie ca o canistra de petrol. Sunt socat sa o vad asa si ma simt si vinovat, parca”, a declarat fostul partener de viata al blondinei, care se teme ca o astfel de procedura s-ar putea sa nu fie una tocmai o alegere inspirata.

 

 

Perfecte