Coafura usor buclata este una dintre semnaturile lui Kate Middleton. Stilistul ei a dezvaluit care este secretul din spatele onduleurilor lejere, dar perfecte ale ducesei. Atunci cand ii usuca parul, stilistul foloseste in paralel perie speciala, care are forma unui inger. Aceasta ustensila are efect antistatic, nu incurca suvitele, asa cum se intampla in cazul majoritatii periilor, si costa 19 euro.
”Acel look stralucitor, impecabil necesita mult timp. Produsele pe care le folosesc sunt importante, dar daca nu ai cunostinte solide si nu aloci timpul necesar, nu vei obtine look-ul perfect. inainte de toate, parul se spala. Nu vei obtine bucle atat de frumoase daca nu speli parul. Iar parerea mea este ca este nevoie sa-ti speli parul de cate ori simti nevoia.

 

Daca ai noroc sa ai parul des si lung, nu este nevoie sa-l speli asa des, insa daca este rar si se ingrata repede, neaparat trebuie spalat inainte se iti faci o astfel de coafura. Iar cea mai mare greseala pe care o facem este ca uscam prea tare parul dupa ce il spalam. Dupa care il ”atacam” si mai tare cu placa. Trebuie sa ai rabdare cand il usuci cu uscatorul. Usuca-l in proportie de 75 la suta, cu cat este mai ud, cu atat mai bine. Iar phoenul pe care il utilizezi trebuie sa fie de calitate, la fel cum sunt cele din saloane. Este foarte important sa investesti intr-un uscator de calitate precum cele din saloane”, a dezvaluit Richard Ward, stilistul ducesei.

 

unica.ro