Una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta majoritatea femeilor este celulita. La unele este mai vizibila, la altele – mai putin, insa, cu siguranta, multe dintre ele nu pot accepta aceasta imperfectiune. De aceea, specialistul in remodelari corporale, Marina Vlad, iti vine in ajutor la acest capitol. S-a inventat procedura care te scapa de celulita in mai putin de o ora.

 

 

Terapia cu vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulita si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.

 

Acest tratamen este recomandat in toate tipurile de celulita – fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I – IV.

 

 

O sedinta dureaza 30-40 de minute, in functie de programul preselectat de aparat si zonele de tratament vizate. Efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa pentru un rezultat durabil in timp sunt necesare intre 7 si 10 sedinte. Acestea se pot efectua zilnic. Totusi, daca apar vanatai, se recomanda o pauză de o zi.

 

Aceasta procedura este recomandat persoanelor cu varsta de peste 16 ani.

 

Tratamentul poate fi repetat dupa 2-3 luni.

 

 

 

 

Contraindicatii:

 

-Femei insarcinate;

 

-Femei care au suferit interventii chirurgicale (inclusive cezariana) cu mai putin de 3 luni in urma;

 

- Persoane care prezinta boli de piele;

 

- Persoane care prezinta vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice.

 

 

Sursa foto: Google.com


Perfecte