In special la Hollywood, este foarte greu sa gasesti o celebritate care sa-si arate semnele inaintarii in varsta. De cele mai multe ori, se folosesc zeci de produse care sa ascunda aceste semne. Este chiar mai rar ca o vedeta sa vorbeasca despre imbatranire si sa-i imbratiseze parcursul si frumusetea. 

 

De aceea ne-am bucurat sa vedem ca Salma Hayek face o diferenta si ne demonstreaza ceea ce am mentionat mai sus. Salma a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, in care ii putem observa buclele brunete, dar si firele albe de par. „Mandra de parul meu alb”, a scris Salma, alaturi de selfie.  

 

 

Fanii actritei i-au lasat mesaje de admiratie, adaugand in sectiunea de comentarii „Ieri am gasit un fir de par alb. Asta ma face sa ma simt mai bine”, in timp ce un alt fan a postat „Intelepciune, iubito! Cine a spus ca parul alb este ceva rau?”. Inclusiv artistul Lenny Kravitz si-a aratat aprecierea pentru Salma, scriindu-i „Esti minunata”. 

 

 

Nu este prima data cand Salma Hayek este atat de naturala pe retelele sociale. „Unul dintre motivele pentru care nu ma vopsesc este acela ca nu am rabdare sa astept in tot acest proces”, le-a spus Salma celor de la The New York Times in 2017. „Nu vreau sa petrec ce mi-a mai ramas din tinerete pretinzand ca sunt mai tanara si sa nu-mi traiesc viata.”

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


elle.ro