Rujul oranj

 

Potrivit makeup-artistului Quinn Murphy, putem pasta rujurile indraznete si stralucitoare pe care le-am purtat vara asta.

 

 

Rujul lacuit


Unul dintre cele mai apreciate trenduri este lacul. Fie ca vorbim despre haine, accesorii, sau chiar de make-up. Asadar, un ruj cu efect lacuit iti ofera o culoare luminoasa, intensa, precum un luciu delicat, care sa-ti faca zilele mai stralucitoare. 

 

 


Ruj in culoarea vinului

 

Cheia succesului acestei nuanta consta in a estompa culoarea, prin presarea unui servetel pe buze, dupa aplicarea rujului. In acest fel buzele vor capata culoarea vinului dar te vei simti si confortabil purtand o nuanta dificila. 

 

 


Eyeliner colorat


Chiar daca afara este o atmosfera intunecata de toamna-iarna, asta nu inseamna ca si ochii trebuie sa ii machiezi la fel. Adauga o linie de tus intr-o nuanta corai deschis si vei avea un efect de senzatie. 

 

 


Culoare pe linia apei


Adaugarea unei nuante de violet sau albastru pe linia apei creeaza un efect de volum. Cea mai buna varianta este un fard metalizat, cremos, asemenea celui purtat de Jennifer Lopez. 

 

 


Fond de ten iluminator

 

Creati un look total stralucitor prin combinarea unui iluminator lichid cu primerul sau fondul de ten. 

 

 

 

Iluminator in punctele inalte ale fetei

 

Sa nu va fie frica sa folositi iluminator in cat mai multe zone ale fetei. Aplicarea unui iluminator cremos pe varful nasului, pe frunte, deasupra sprancelor, pe arcul lui Cupid si in coltul ochilor este o metoda eficienta pentru a da luminozitate tenului. A nu se confunda acest look cu unul oily. 

 

 

O singura nuanta de fard

 

Aplicarea unei singure nuante de fard pe pleoapa mobila da o noua semnificatie machiajului, si anume unul minimalist. Prin urmare, o singura nuanta de fard nu poate arata altfel, decat superb. 

 

 


Sclipici

 

Daca aplicarea unei singure nuante poate fi dificila, ce spuneti despre putin sclipici? Acel glitter despre care tot auzim si nu ne facem curaj sa-l purtam, din teama de a nu fi prea mult. Ei bine, nu este prea mult, iar aplicarea lui asa cum o face Adwoa Aboah, care se focuseaza pe coltul interior al ochilor, asigura un look grandios.

 

 


Machiajul capata cu totul alte intelesuri pe Instagram: de multe ori nu mai este vorba despre a pune in valoare trasaturile si de a estompa defectele. in cazul multor trenduri care se nasc este vorba despre a-ti manifesta creativitatea, de a veni cu ceva neobisnuit, care sa uimeasca sau, pur si simplu, de a fi diferit.

verdict.ro