Gina Pistol e una din putinele vedete deschise in a vorbi nu doar despre operatiile estetice la care a apelat, dar si despre problemele pe care le-a avut ulterior din cauza interventiilor si suferinta indurata pentru a repara greselile medicului plastician.

 

A devenit celebra pozand intr-o revista pentru barbati, pe cand avea 20 de ani, ajungand rapid sa fie considerata una dintre cele mai sexy blonde din Romania. Gina a considerat, insa, ca este loc de mai bine, si in anii ce au urmat, a apelat la numeroase operatii estetice, menite sa-i imbunatateasca aspectul fizic deja apetisant. Efectul nu a fost din prima cel scontat, asa ca Gina a trecut apoi prin multiple proceduri chinuitoare pentru a repara greselile medicului plastician.

 

 

Numai la nas, vedeta a suferit patru operatii pentru a ajunge la cel pe care si-l dorea. Bine ar fi fost daca problemele ar fi tinut doar de aspect. Din pacate, in urma multiplelor modificari la nas, narile s-au ingustat atat de mult, ca blonda a inceput sa aiba dificultati de respiratie.

 

 

In 2009, vedeta a luat decizia nefasta de a folosi silicon pentru augmentarea buzelor, efect de care nu doar ca a fost profund nemultumita la nivel estetic, dar a si avut de patimit in urma procedurii. Gina a regretat mult timp neinspiratul demers, suferind apoi numeroase intreventii pentru a scapa de chisturile formate in buze.

 

 

In 2016, Gina Pistol a facut blefaroplastie, adica acea interventie la nivelul pleoapelor prin care se corecteaza surplusul de piele. "Eu seman cu mama. Ea are 50 de ani si are pleoapa lasata, coltul ochilor e complet acoperit la ea si am decis sa ma operez. Am ochii mai mari, par mai odihnita, medicul a operat putin din pleoape. Am zis ca, decat sa fac operatia la 50 de ani, cand sunt cu nepotii, mai bine o fac acum. Toata lumea mi-a zis ca par mai fresh si odihnita, ma bucur", declara blonda acum cativa ani.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


viva.ro