SPRAY DE PROTECTIE SOLARA

il poti gasi si in varianta travel size, pentru a nu ocupa prea mult loc in geanta. Oricui i se poate intampla sa uite sa aplice protectia solara inainte sa iasa din casa, deci acest produs este foarte util in geanta. in plus, e posibil sa ramai in oras mai mult decat te asteptai, deci va trebui sa il reaplici.

ANTIPERSPIRANT
si acest produs se gaseste in varianta travel size, deci nu trebuie sa iti faci griji. Daca simti pe parcursul zilei ca nu mai mirosi atat de proaspat, spala-te repede la subrat, apoi aplica din nou deodorant si esti salvata!

SERVETELE CARE ABSORB SEBUMUL
Must have mai ales daca ai tenul mixt sau gras! Unele persoane reaplica din nou pudra atunci cand tenul devine lucios, dar acest lucru nu face decat sa astupe porii si te poti trezi cu iritatii sau cosuri. in schimb, servetelele acestea te vor face sa arati din nou ca scoasa din cutie si nu afecteaza sanatatea pielii.
BALSAM DE BUZE CU SPF
Pielea de pe buze este extrem de sensibila, deci trebuie sa ai intotdeuna grija de ea. Alege un balsam de buze hidratant cu SPF pentru a te proteja impotriva razelor puternice.
ULEI IMPOTRIVA INSECTELOR
Ce e mai placut decat sa iesi la plimbare prin parc sau sa mergi la o terasa seara? Pentru ca experienta sa fie una placuta, cumpara-ti un ulei impotriva insectelor (inclusiv a tantarilor) – se aplica simplu, in cateva puncte din corp, iar mirosul nu este deranjant (pentru tine).

Cosmopolitan.ro