Aparent, exista cativa pasi din rutina ta de ingrijire/stilizare care afecteaza parul. De faptul ca iti speli parul prea des sau nu folosesti produsele potrivite pana la modul in care il drepti, exista o multime de lucruri pe care ai putea sa le faci diferit pentru ca parul tau sa capete un aspect mai sanatos si chiar sa para mai puternic si mai bogat.

1. Folosesti balsamul de par in mod gresit
Balsamul de par nu trebuie exclus din rutina de ingrijire, insa este important sa grija cum il aplici. Desi poate te-ai gandit candva ca ar fi bine sa il aplici pe toata lungimea firului de par, lucrurile stau putin diferit. Balsamul incarca destul de mult si, mai ales daca nu clatesti perfect, acesta scade din volum parului si practic pare lipsit de vitalitate.

2. Iti indrepti parul prea mult placa
Placa indreapta perfectul parul, insa de cele mai multe, daca styling-ul nu este facut de un specialist, pierzi din volum, iar podoaba ta capilara pare fara volum. Un mod in care poti obtine un look similar este sa folosesti uscatorul cu o perie. In felul acesta poti ridica parul de la radacina, poti rasuci si varfurile si rezultatul va fi unul mult mai natural.

3. Nu folosesti o pudra de volum
Cheia pentru un par care pare mai bogat si mai plin de volum este pudra speciala. aplic-o direct la radacina. Maseaza bine si vei obtine un look fabulos. In plus, poate oferi si textura parului, asadar acesta va arata mai bine toata ziua.

4. Nu ai o tunsoare „in scari”
Daca ai un par subtire, cheia pentru mai mult volum este o tunsoare pe mai multe straturi. Aceste tunsori in scari dau un aspect mai bogat parului, iar acesta poate fi, totodata, coafat mai usor in diferite moduri.

5. Nu aplici spuma
Fie ca iti usuci parul cu foehnul sau il lasi sa se usuce in mod natural, spuma adauga volum si densitate. Aplica o cantitate mica pe radacini si intinde apoi catre varfuri. Astfel, parul pare mai puternic imediat ce spuma se usuca.
Sursa foto: Google.com

Elle.ro