Astazi trecem in revista moldovencele populare, dar si... frumoase, fara pic de fard! Adevarul este ca majoritatea dintre noi aratam bine si fara machiaj, desi nu toate cred asta. Exista insa o categorie aparte de femei, care parca radiaza atunci cand nu se machiaza. Sa vedem, deci, cine sunt norocoasele care se pot lauda cu un ten impecabil si o privire luminoasa, fara a fi nevoite sa recurga la artificii de machiaj.

 

 

Irina Rimes face parte din categoria femeilor care trebuie sa aiba un eveniment foarte important ca sa apeleze la un make-up special. Mai tot timpul, bruneta opteaza pentru ceva natural, care sa ii puna in evidenta feminitatea si trasaturile frumoase. 

 

 

 

 

 

 

 

Si Adriana Ochisanu se numara printre norocoasele care nu au nevoie sa foloseasca prea multe produse cosmetice. Artista ar putea fi considerata chiar o curajoasa, pentru ca putine sunt interpretele ce accepta sa apara in public complet nemachiate, insa iata ca nu e la fel si in cazul Adrianei.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu are nevoie de prea mult machiaj nici in cazul modelul Anastasia Fotachi, care posteaza tot mai des poze in care apare practic fara machiaj. Tanara are un ten curat, ochii mari, sprancene bine conturate, dar si buze proeminente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simplitatea o prinde si pe interpreta Gloria Gorceag, care nu ezita sa posteze fotografii in care apare nemachiata, chiar si in perioada sarcinii. Artista are tenul curat si atragator, iar ochii albastri, practic nu au nevoie sa fie evidentiati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzestrata cu frumusete de la natura este si modelul Vlada Bernevec. Tanara e pasionata de culorile nude, pe care le foloseste nu doar in vestimentatie, dar si in machiaj. Ochii caprui si buzele voluptoase arata minunat si fara prea multe produse cosmetice.    

 

 

 

 

 

 


Pentru look-ul sau de zi, Nicoleta Nuca este adepta machiajului de tip "no make-up". Daca uneori poate sa renunte cu usurinta la fond de ten sau fard, mai rar renunta la ruj. Cu toate ca are extensii de gene, Nicoleta mai apare, uneori, si fara pic de fard pe piele, si trebuie sa recunoastem ca arata de minune.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desi este considerata una dintre cele mai celebre femei din Moldova, Xenia Deli nu isi ascude frumusetea naturala. Modelul se poate mandri cu trasaturi frumoase, sprancene naturale si un ten perfect, motiv pentru care apare deseori fara make up.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chiar daca e prezenta mai mereu la concerte, petreceri sau emisiuni tv si e evident ca prefera machiajele mai pronuntate, atunci cand sta departe de lumina reflectoarelor, Kornelia Stefanet isi lasa tenul sa respire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interpreta Dianna Rotaru apare mai mereu machiata, avand si o sora care este specialist in ale make-upului. Uneori insa isi bucura fanii cu poze in care apare cat mai naturala. La varsta de 33 de ani, artista arata foarte bine, mai ales ca a fost inzestrata si cu trasaturi placute ale fetei.

 

  

 

 

 

 

Intr-adevar, Moldova are cu ce sa se mandreasca! Femeile din tara noastra se remarca nu doar prin talent si activitatile pe care le fac, dar si prin frumusetea naturala, de invidiat. Iata si alte vedete curajoase, care au postat fotografii fara pic de machiaj. 

 

Karizma 


 

 

 

 

 

Cristina Scarlat 

 

 

 

 

 

Dana Rogovski 

 

 

 

 

 

 

Natalia Gordienko 

 

 

 

 

 

Olia Tira 

 

 

 

 

 

 

 

Diana Brescan 

 

 

 

 

 

 

 

Aliona Moon 

 

 

 

 

 

 

Cristy Rouge 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geta Burlacu 

 

 

 

Lidia Isac 

 

 

 

 

Valentina Nafornita 

 

 

 

 

 

 

Ana Pirlog 

 

 

 

 

 

Irina Negara 

 

 

 

 

 

Dara

 

 

 

 

 

 

Natalia Barbu 

 

 

 

Tatiana Heghea 

 

 

 

Alexandrina Turcanu 

 

 

 

Lia Taburcean 

 

 

 

 

 

Tatiana Spinu 

 

 

 

Corina Dascalu 

 

 

 

Alexandra Shine

 

 

 

 Sursa foto: instagram.com, facebook.com, 

Perfecte