In data de 9 iulie 2018, in incinta hotelului Jolly Allon Hotel&Business Center din Chisinau, a avut loc o prezentare inedita - Aliance M6 LPG, ultima generatie din portfoliu companiei LPG, lideri pe piata aparatelor estetice pentru fata si corp. Astfel, afla ca Moldova a devenit a 61-a tara din lume unde a fost inaugurata compania LPG.   

 

 

Cu o experienta de 30 ani in cercetari stiintifice, LPG a creat endermologia: unica tehnica non-invaziva de stimulare mecanica a pielii, care reactiveaza metabolismul celulelor 100% pe cale naturala. LPG  garanteaza rezultate vizibile in diminuarea circumferintei taliei, reduce celulita si asigura o piele mai ferma. Descopera si beneficiile procedurilor faciale: asigura nivelarea ridurilor si pielea devine mai ferma.

 

 

In cadrul acestui seminar au participat mai multe saloane si clinici din Republica Moldova. Cosmeticienii au avut posibilitatea sa testeze aparatul de ultima generatie LPG CELLU M6 ALLIANCE. Endermologia corporala combina cele mai eficiente proprietati ale tehnologiei LPG, pentru o stimulare a pielii mai intensa si mai rapida. Omul contemporan opteaza pentru un mod sanatos de viata si practica regulat sportul, motiv pentru care traieste cu mottoul: "FIGHT FOR NATURAL BEAUTY". 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte