TOP 10 look-uri festive pe care sa le incerci de sarbatori:

1. Dinastia

 

Potrivit petrecerilor black tie sau white tie, acest look optzecist emana o eleganta usor excesiva, ca in serialul Dinastia, dar minunata pentru momentele in care vrei sa obtii acel efect wow. In plus, iti ofera o alura de seducatoare, old school!

 

 

 

2. Mascara colorata

 

Verde, albastra, portocalie, sau chiar galbena… acum mascara poate fi orice culoare doresti, este trendy chiar si in nuantele acide, rezervate de obicei sezonului cald. Asa ca fa-ti de cap cu ocazia sarbatorilor, macar cromatic.

 

 

 

3. Sprancenata

 

Daca vrei un machiaj diafan, un look nude, elegant, rafinat… si nu stii daca ai exagerat cu subtilitatea, accentueaza-ti sprancenele si totul va fi bine!

 

 

 

4. Beauty queen

 

Desigur, poti miza pe rujul rosu la orice ora din zi sau din noapte pentru a obtine un look festiv intr-un timp record. Insa daca consideri ca acest artificiu clasic nu e suficient, poarta o diadema. Stii doar ca vrei!

 

 

 

 

 

5. Smokey

 

Daca esti in pana de idei, poti sa optezi pentru un machiaj smokey eyes reactualizat, in nuante de maro. Acest look iti ofera un aer de party garantat in cel mai scurt timp! In plus, cu cat se intinde mai mult, cu atat arata mai cool!

 

 

 

6. Back to black

 

Poti miza oricand pe sexualitatea agresiva insinuata de un machiaj geometric, realizat cu un fard negru si mat. Insa, atentie! Acest look se obtine mai dificil decat ai putea sa-ti imaginezi deoarece cere o mana exersata si o doza de maiestrie, asa ca poti apela cu incredere la serviciile unul make-up artist!

 

 

7. Pin-up

 

Sprancene conturate, fixate la locul lor, buze rosii si lucioase, ohi umbriti de nunate de caramel si de gene lungi… acest look poate fi interpretat atat cuminte, cat si obraznic, in functie de cine-si da cu parearea. Drept urmare, il poti purta oriunde!

 

 

 

8. Amazoana

 

Indiferent ca ai parul buclat, inelat si salbatic, sau doar obtii acest efect cu ajutorul ondulatorului si cu mult sampon uscat, trebuie sa stii ca acest look de amazoana este revelatia sezonului rece!

 

 

 

9. Instagramabila

 

Acest hairstyle este unul dintre cele mai „instagramabile” chestii din ultimul timp, asa ca il poti alege daca vrei sa-ti faci sarbatorile memorabile-probabil coafura ta va aparea in toate pozele! Si fardul oranj e cool.

 

 

 

10. Fresh

Cine a spus ca tenul bronzat, machiajul iridescent si gloss-ul sunt elemente definitorii pentru sezonul cald. Poti foarte lejer sa adopti un look de regina a verii chiar si atunci cand afara sunt minus douazeci de grade. In mod sigur vei incinge atmosfera!

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro