Dianna Stan: "Deviza mea  “ Sprancenele schimba totul, iar eu schimb sprancenele”. Stilizarea sprancenelor reprezinta 70% din efectul unui machiaj. Forma lor este foarte importanta pentru armonia si simetria chipului."

 

 

 

"O spranceana bine conturata, corect pensata este rezultatul perfect al unui specialist, dar si satisfactia clientului. Eu personal, aleg tot ce e mai bun pentru fetele mele, tocmai de aceea  de fiecare data ma stradui sa le uimesc prin diverse metode de pensare si vopsire.

 Pentru mine este important sa le inspir incredere si sa fim multumite reciproc de rezultat."

 

 

 

Desi, rar intalnim o persoana care sa aiba sprancene naturale perfect simetrice, se pot obtine sprancene foarte aproape de perfectiune cu ajutorul unui profesionist. Ca regula generala, forma sprancenelor trebuie sa fie cat mai apropiata de forma naturala. Culoarea ideala este tot cea naturala, chiar daca avem parul vopsit. Sprancenele se smulg repede si cresc greu. Tocmai de aceea, persoana care le stilizeaza trebuie sa stie exact ce are de facut, cand este nevoie sa indeparteze firele, sa le tunda sau sa le vopseasca.

 

 

 

Un rezultat nepotrivit se corecteaza in foarte mult timp. Perioade anevoioase, interminabile, cand trebuie sa astepti sa creasca fire de par in golurile din forma sprancenelor. Cel mai usor le distruge pensatul excesiv, care strica forma sau mentine o forma nepotrivita. In experienta mea de Brow Master am intalnit si sprancene foarte subtiri care, intr-o perioada destul de rapida le-am “crescut” toata asta datorita unui produs magic care stimuleaza cresterea firelor de par si reda prospetime sprancenelor.

 

 

 

Pentru a avea sprancenute perfecte trebuie sa alegi un specialist responsabil, care are experienta in domeniu si materialele necesare. 

 

 

 

Henna spa, un produs mai nou care presupune stilizarea si vopsirea sprancenelor cu henna. Se obtine culoarea ideala dar si un efect de corectare, pentru ca solutia cu henna pigmenteaza pielea, ceea ce le va da un aspect perfect. Henna spa este destinata sprancenelor in care lipsesc firele de par, de asemenea si persoanelor foarte sensibile deoarece, aceasta are un efect anestezic, respectiv pensarea este nedureroasa.

 

 

 

 

Forma se va efectua cu brow pasta, de culoare alba ce pemite sa delimiteze margini si linii ideale, fara abatere de la spranceana naturala. Urmeaza demachierea si exfolierea zonei, exfoliantul are capacitatea de a indeparta celulele moarte dintre firele sprancenelor, va uniformiza strucutura pielii si o va curate in profunzime.

 

 

Urmeaza deschiderea cuticulei firului cu un sampon special care pregateste firul de par pentru o fixare mai buna a pigmentului si respctiv pentru un efect de lunga durata. Henna are o varietate foarte larga de culori, asa ca, cu siguranta se poate gasi si pigmentul perfect.

 

 

 

Iata ce trebuie sa faci ca sa le mentii mai mult timp:

 

Primele 24 ore nu trebuie sa fie udate si nu se aplica fond de ten pe ele. Se evita tratamentele faciale. Sprancenele foarte subtiri, demult nu mai sunt in voga, de aceea trebuie sa apelezi la un Brow Artist pentru corectarea acestora.

 

Un sfat care pot sa vi-l ofer e, sa fiti foarte atente atunci cand mergeti intr-un salon pentru stilizarea sprancenelor. Uneltele trebuiesc neaparat dezinfectate, dupa fiecare client. Este un lucru extrem de important. Igiena este PRIMORDIALA. 

 

Dianna: "In ultima perioada look-ul sprancenelor naturale a fost promovat intens, iar stilizarea sprancenelor a devenit dincolo de o nevoie reala, un trend."

 


 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte