De multe ori, sotia printului Harry a fost surprinsa purtand aceasta coafura, care pare sa se i potriveasca perfect, indiferent de vreme, outfit sau de ocazie. Potrivit byrdie.co.uk, exista mai multe motive pentru care Meghan Markle alege sa isi stranga parul intr-un coc jos. 

 

1. Se potriveste cu orice palarie


In afara de o palarie imensa la plaja sau de o sapca sport, evenimentele din viata noastra de zi cu zi nu cer palarii elegante. Insa trebuie sa recunoastem ca parul ducesei arata impecabil chiar si sub palarie.

 

 

2. Tranzitia perfecta spre o coafura de seara


 Avand o viata plina, Meghan nu are suficient timp sa isi rearanjeze parul intre evenimente. Atunci cand il tii prins toata ziua, poti fi sigura ca la finalul zilei vei avea niste bucle superbe.

 

 

3. Coafura perfecta pentru zilele calduroase


E o modalitate perfecta de a te simti bine in zilele toride de vara. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ti se lipeasca parul de spate. 

 

 

4. Se face usor si rapid


Cel mai probabil, un stilist ii aranjeaza parul ducesei inainte de fiecare aparitie publica, insa nu trebuie sa fie un coc finisat perfect pentru a arata bine. Iti poti face si tu un astfel de coc "ciufulit".

 

 

Sursa foto:google.com


click.ro