Cipriana Quann si TK Wonder sunt doua gemene identice care ies in evidenta cu parul lor foarte bogat. Dar cu cativa ani in urma, ele il detestau. "incepusem sa-mi urasc parul si sa-l privesc ca pe un urias obstacol", scria Cipriana. Cu timpul, au inceput sa-l accepte, pentru ca acum ele sa devina reginele parului natural, fiind foarte invidiate pe Instagram pentru caracteristica lor unica.

 

 

Surorile au acum un blog, denumit “Urban Bush Babes”, pe care povestesc cum este sa intretii o astfel de podoaba capilara atat de bogata."Blogul este dedicat celor care isi poarta parul natural, mai ales ca exista o anumita stigmatizare a acestora sau a celor care adopta stilul afro", a spus TK Wonder. "Este vorba despre daramarea stereotipurilor si perceptiilor negative la adresa persoanelor care poarta parul natural", a adaugat ea. 

 

 

 


Cele doua gemene spun ca dupa ce si-au asumat identitatea fizica asa cum e ea se bucura de apreciere si au capatat ambitie, incredere si pasiune in tot ceea ce fac, relateaza Bored Panda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eva.ro