Acum si alte vedete de la Hollywood promoveaza acest beauty trend. Vedete precum Cher, Rose Huntington-Whiteley, Jason Statham, Kate Moss, Sienna Miller si Gwyneth Paltrow sunt cliente fidele ale unei creme inventate de doctorul german Barbara Sturm, al carui cost se ridica la 1000 de dolari.

 

Ce face aceasta crema? Vindeca orice problema a tenului, este antiinflamatoare, tine ridurile la distanta si regenereaza tesutul, asa ca e de inteles de ce starurile de la Hollywood se dau in vant dupa ea.

 

Cum se procedeaza? Crema este fabricata de pe o zi pe alta si e nevoie de o mostra de sange din partea clientului. Sangele extras se depoziteaza intr-un fel de incubator unde va ramane intre patru si sase ore inainte sa fie amestecat cu o baza de crema.

 

Prima mostra, de 30 de mililitri, costa 1000 de dolari, dupa care pretul cremei scade la 500 de dolari, caci se pastreaza mostra de sange, din care se procura si cantitatea ulterioara. Interesant e ca aceasta crema expira dupa doar 12 saptamani.

 

Vorbind despre crema miraculoasa pe care a creat-o, Barbara a declarat ca este constienta ca sunt multi critici care nu cred in produsul sau, insa atata vreme cat nicio parere avizata nu sustine asta, ea continua sa recomande crema ca fiind o solutie minune anti-aging. ”Nu a iesit niciun doctor in fata sa spuna ca aceasta crema nu e buna”, a spus Barbara, recent, intr-o conferinta de presa.

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro