In domeniul hairstyle, anul 2019 vine cu modele de tunsori care sa accentueze trasaturile feminine si sa scoata in evidenta o coafura aparent banala. 

 

Potrivit hairstylistului Andrei Cocieru, anul acesta in trend sunt coafurile simple si elegante, usor de purtat si de asortat. Un principiu de baza al coafurilor este „simplu, dar de efect”, astfel incat fiecare femeie sa se poata adapta cu usurinta noilor tendinte in materie de hairstyling. 

 

 

Se pare ca printre cele mai purtate coafuri ale anului 2019 sunt cele elegante, simple si foarte rafinate. Andrei Cocieru sustine ca nu se mizeaza pe coafuri complexe, desi se doreste obtinerea unui efect impresionant. Astfel, tentintele in materie de hairstyle pentru acest an sunt: 

 

Cocuri lejere – pot fi purtate atat zi de zi, cat si în cadrul unor evenimente mai deosebite, fiind o coafura adaptabila, usor de purtat: „ Doamnele si domnisoarele care vor sa para mai inalte pot opta pentru un coc in partea de sus a capului. Iar cele mai inalte, care vor sa incalte pantofii preferati, pot opta pentru un coc prins in partea de jos.”, a declarat Andrei Cocieru.  

 

 

 

Impletituri – fiind coafuri romantice si foarte populare, acestea se potrivesc perfect atat pentru parul lung, cat si pentru cel mediu sau scurt, si pot fi adaptate in functie de ocazie sau tinută: „Impletiturile se poarta si anul acesta, iar pentru cele care au un stil mai special, le reamintesc ca dreadurile sunt in voga anul acesta.”, a mentionat hairstylistul.  

 

 

Buclele lejere reprezinta una dintre coafurile perfecte pentru anul 2019, mai ales ca sunt foarte usor de facut si arata nemaipomenit de bine: „Nu este nou faptul ca majoritatea femeilor prefera coafura cu bucle. Pentru un efect natural se folosesc mai putine creme si gel pe par. De asemenea, puteti opta pentru o combinatie asimetrica de agrafe.”, a adaugat hairstylistul. 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com


Perfecte