Alerta: NU se mai poarta parul ras pe o parte

Parul ras pe o parte a fost un hit in frumusete incepand cu 2014, desi nu se numara printre cele mai flatante tunsori. Cele mai frumoase femei ale lumii au cedat nebuniei punk si au dorit sa isi sublinieze caracterul rebel, fara a renunta cu totul la celebrele lor cosite. Solutia de compromis: in timp ce, dintr-o parte, fiecare dintre vedetele de mai jos seamana cu o Rapunzel contemporana, din partea opusa, ele dezvaluie o mandrete de par... ras.

Rihanna si Jada Pinkett Smith se numara printre cele mai frumoase femei din lume si sunt celebre pentru personalitatea lor focoasa. Daca vor dori totusi sa iti mentina suprematia si in trendurile in tunsori din 2016, nu mai pot reveni la aceste imagini. Ne este greu sa o contrazicem pe Natalie Dormer, interpreta lui Margaery Tyrell din „Urzeala Tronurilor”, dar trebuie sa o sfatuim sa renunte la tunsoarea ei de tip  „Hunger Games”. 

Alternativa hot in 2016: speram sa avem curajul sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce ne-am dorit, astfel ca am prefera sa optam pentru un par ras integral sau pentru varianta pixie a superbei Ruby Rose! Iar tendintele in tunsori din 2016 sunt alaturi de noi!

 

Renunta acum la extensii!

Extensiile se numara printre inventiile cosmetice care te scot de multe ori din impas, dar care pot da dependenta si te pot impinge la gesturi necugetate, cum sunt cele din imaginile de mai jos. Parul lung, de Rapunzel, s-a purtat si probabil se va mai purta, dar 2016 spune un NU raspicat acestor tendinte in tunsori... expirate!

Rihanna a atras intotdeauna atentia cu optiunile ei stilistice, dar, chiar daca s-a numarat printre promotoarele a doua dintre cele mai puternice trenduri in hairstyle (bobul angular si dragostea pentru rosu), nu primeste aplauze pentru parul ultra lung, care ii atarna in suvite subtiri pana la talie! Motivul? Extensiile arata nenatural!

 

Tunsorile cu trepte mult prea vizibile: out in 2016

Mai tii minte populara tunsoare „cu gherute”? Desi a iesit de mult din moda, am surprins-o si in ultimii ani, in diverse ipostaze. Tendintele in materie de tunsori din 2016 cauta sa fie cat se poate de explicite: treptele perfect delimitate, mult prea vizibile, care „taie” optic parul, trebuie sa dispara acum!

Nici macar celebra Kim Kardashian nu a reusit sa ocoleasca aceasta capcana! Treptele care pornesc vizibil din dreptul fetei si care coboara spre umeri pot fi flatante pentru fizionomia ei, dar tendintele actuale ii dicteaza sa pastreze forma tunsorii, mizand pe subtilitate si pe naturalete!

Alternativa hot in 2016: daca doresti sa iti pastrezi treptele, dar si sa te mentii in favorurile tendintelor in materie de tunsori din 2016, opteaza pentru un haircut cu trepte subtile, sustinute de jocurile de culoare si de luminozitate, precum Gigi Hadid. Sau renunta cu totul la treptele lungi si alege „the choppy bob”. Emma Stone este un argument imbatabil in sprijinul acestei afirmatii!

 

Bobul angular si-a trait momentul de glorie: NU se mai poarta in 2016

Bobul este marea iubire a anului 2016! Cu toate acestea, pana si cea mai profunda dragoste are limitele sale, iar tunsoarea angulara, cu linii bine definite, nu se situeaza in tendintele validate de 2016.

Alternativa hot in 2016: iubesti bobul? Este o veste excelenta, pentru ca astfel poti opta pentru mult mai flatantul choppy bob sau pentru tunsoarea intermediara (intre par scurt si lungimi ametitoare) - LOB-ul! Tot Gwyneth Paltrow (de data aceasta in tabara de „asa da”) si Jennifer Lawrence ne arata cum! 

 

 www.divahair.ro