Este considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume si toate isi doresc sa arate asa cum arata ea. Cu toate acestea, sotia printului Harry nu a aratat intotdeauna asa cum este acum, ci a trecut prin mai multe interventii de ordin estetic.  

 

 

Ducesa de Sussex a apelat la cateva artificii de infrumusetare, sa arate cum este astazi. Specialistii si-au dat cu parerea despre acest lucru si iata care sunt concluziile la care au ajuns acestia! 

 

1. Botoxul, prietenul lui Meghan Markle 

 

Potrivit presei internationale, Meghan Markle a apelat la injectiile cu botox, facute in etajul superior al fetei. Cu toate acestea, cantitatea de botox injectata este una minima.

 

 

2. Buze mai pline, tot cu ajutorul botoxului

 

Desi foarte multe femei o iubesc pentru "naturaletea" ei, si lauda buzele perfecte ale lui Meghan Markle, specialistii sustin ca acestea sunt mai voluminoase datorita botoxului pe care si l-a injectat Ducesa de Sussex. Si de aceasta data, este vorba de o cantitate extrem de mica.

 

 

3. Tratamente faciale de ultima generatie

 

Pentru ca are mereu un ten perfect, specialistii interationali in frumusete sustin ca Ducesa de Sussex trece pragul clinicilor de infrumusetare extrem de des, iar la cei 37 de ani ai sai, tenul arata impecabil. Cu sigurata, Meghan Markle apeleaza la tratamente cosmetice extrem de costisitoare, dar naturiste, mai scrie presa internationala.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

verdict.ro