30.06.2020
JustConsult a lansat un nou serviciu pe piata din Republica Moldova – Transport International Pasageri de categoria Business Class

JustConsult a lansat un nou serviciu pe piata din Republica Moldova – Transport International Pasageri de categoria Business Class. Serviciul este destinat in exclusivitate clientilor companiei, dar si celor interesati de calatorii si deplasari nationale si internationale.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=s6oiJOSEdoE&feature=emb_title

Transportul JustConsult este aliniat la standardele internationale si este supranumit revolutionar din punct de vedere al confortului. Masinile procurate sunt produse in anul 2020, de catre cel mai renumit brand pe piata automobilelor – Mercedes-Benz, fiind garantul sigurantei si confortului.

Transportul detine un sistem antiderapant performant care face fata la orice tip de carosabil: Drum umed, zapada sau ghetus. Totodata, automobilele sunt dotate cu sisteme de stabilizare, care ofera siguranta in curbe periculoase si serpentine. Masinile sunt tehnic asigurate cu amortizoare care rezista chiar si pe drum accidentat. Pentru efectuarea manevrelor sigure in trafic, transportul este dotat cu oglinzi care detin un unghi larg de vizibilitate chiar si in zona moarta. Microbusele sunt predestinate exclusiv pentru transportare pasageri, ci nu marfuri.

Pentru a asigura confortul in timpul deplasarii, automobilele au fost dotate cu scaune ortopedice reglabile in 4 directii: Fata-spate, dreapta-stanga. Totodata, masinile detin instalatii de aer conditionat adaptate dupa toate necesitatile: Oxigen si aer curat pe tot parcursul deplasarii. In plus, beneficiezi de 10 regimuri de iluminare potrivite pentru: Citire, navigare internet si somn.

Pentru ca sa fii la un pas distanta de cei dragi pe tot parcursul deplasarii ti se pune la dispozitie WIFI gratuit – cu trafic nelimitat. Si, pentru ca sa nu ai frica ca bateria telefonului se va descarca, ti se ofera posibilitatea de a incarca dispozitivul.

Transportul JustConsult este aliniat la cele mai inalte standarde. De aceea in exclusivitate primesti si alte avantaje de care poti beneficia pe parcursul deplasarii. Astfel, pentru asigurarea transportarii copiilor in maxima securitate, compania pune la dispozitie scaune auto performante, care respecta intocmai normele de siguranta si ofera confort, pentru un somn linistit.

Totodata, pentru a garanta securitatea deplasarii si a oferi o calatorie placuta, JustConsult a angajat in calitate de soferi, persoane cu competente certificate in transport international si experienta de mai bine de 10 ani.

JustConsult a depus suflet si munca pentru a-ti satisface necesitatile si chiar pentru a le depasi.

Sa stii: Pentru JustConsult – Viata TA, siguranta si confortul sunt o prioritate!

Daca doresti sa beneficiezi de serviciul transport JustConsult, te indemnam sa accesezi site-ul justconsult.md sau suna la numarul de telefon 022 10 50 80.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie