04.06.2021
Fund bombat, buze voluminoase si sani proeminenti - nimic din astea nu erau in urma cu cativa ani. Cum arata in adolescenta Nicolle Trifan

Antrenoarea de fitness Nicolle Trifan are parte de o comunitate de oameni care o apreciaza enorm pentru munca ei si pentru faptul ca ii ajuta sa duca un mod de viata sanatos.

Citeste si :  Gingasie pura! Anisoara Loghin si-a botezat fiul! „Cei mai tineri si fericiti parinti”

De curand, antrenoarea a organizat o serie de Q&A pe pagina sa de Instagram in care a fost intrebata in cat timp a ajuns sa aiba un corp atat de bine lucrat, la care ea a postat o fotografie din adolescenta.

Acum cinci ani, Nicolle nu avea nici fund bombat, nici sanii proeminenti si era foarte diferita de cum e acum.

Dupa cativa ani de munca grea si o rabdare de fier, Nicolle a ajuns sa detina un corp perfect si o silueta de invidiat.  Aceasta posteaza zilnic pe retelele de socializare poze si filmulete video unde le impartaseste urmaritorilor sai secvente din viata, obiective si scopuri. Nicolle este o antrenoare de fitness si nutritionista de la noi, care are peste 100 de mii de followeri pe Instagram, unde promoveaza stilul sanatos de viata si importanta sportului, oferind exemplu pe propriul corp. 

Citeste si :  Gabriella Damir a prins buchetul miresei la o nunta de zile mari! Printre invitatii speciali s-au numarat Andra, Fuego, Natalia Gordienko si Corneliu Botgros

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie