20.05.2020
Femeia care a nascut cvadrupleti identici in plina pandemie de coronavirus si-a vazut copiii abia dupa doua luni

Pentru Jenny si Chris Marr viata s-a schimbat radical in plina pandemie de coronavirus. Femeia din Dallas a nascut 4 baieti identici, pe care i-a putut lua acasa doar la doua luni dupa ce au venit pe lume.

Lui Jenny (35 de ani) i-a venit sorocul la 15 martie, la doar doua zile dupa ce presedintele Donald Trump a decretat stare de urgenta in SUA, ca urmare a noului coronavirus. Femeia a nascut 4 baieti identici in timp ce medicii din toata tara erau sub asediul noii boli infectioase care cuprinsese intrega planeta.

Sa avem copii in timpul pandemiei a fost o experienta de neuitat. Tot personalul Spitalului Presbiterian din Dallas au facut din copiii nostri o prioritate, pentru ingrijire si siguranta”, a dezvaluit recent Jenny pe contul ei de socializare.

Reprezentantii spitalului spun ca este o raritate ca o femeie sa nasca patru copii identici, in SUA fiind putine cazuri raportate.


Cei 4 baieti, care vor primi numele Harrison Foy, Henry William, Hudson Perry si Hardy Smith au petrecut doua luni la terapie intensiva si in unitatea de ingrijire speciala a spitalului. Copiii au avut nevoie de ingrijire atenta fiindca au venit pe lume mai devreme decat era prognozat.

A fost cu 5 saptamani mai devreme decat ne-am asteptat si mi-am facut griji ca vom petrece atat de mult timp in spital”, a marturisit Janny, care le-a multumit doctorilor si asistentelor care au avut grija de bebelusii ei. 

Fotografii: Jenny Marr Facebook/Shutterstock


Articole din aceeasi categorie